بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو

۲۷ مکان تاریخی ترکیه شب‌ها نیز پذیرای بازدیدکنندگان خواهند بود

شهر باستانی اِفِس که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده، چهار شب در هفته (چهارشنبه تا شنبه) تا ساعت ۲۳ باز خواهد بود. اِفِس که زمانی مرکز سیاسی و تجاری دوران باستان بوده، به خاطر باقی‌مانده‌های معبد آرتمیس – یکی از عجایب هفت‌گانه جهان – نیز شهرت جهانی دارد.

کرمان موتور

با آغاز دوباره طرح «موزه‌گردی شبانه» که سال گذشته توسط وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه راه‌اندازی شد، از اول ژوئن امسال، ۲۷ موزه و محوطه تاریخی در سراسر کشور تا پاسی از شب با نورپردازی ویژه پذیرای علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ خواهند بود.

به گزارش عصرترکیه به نقل از آناتولی، در میان این مکان‌ها، شهر باستانی اِفِس که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده، چهار شب در هفته (چهارشنبه تا شنبه) تا ساعت ۲۳ باز خواهد بود. اِفِس که زمانی مرکز سیاسی و تجاری دوران باستان بوده، به خاطر باقی‌مانده‌های معبد آرتمیس – یکی از عجایب هفت‌گانه جهان – نیز شهرت جهانی دارد.

در جنوب‌شرق ترکیه، محوطه باستانی «نِمرود» واقع در ارتفاعات کوهستانی آدی‌یامان، با مجسمه‌های باشکوه دوران هلنیستی، در ساعات ۴ بامداد تا ۹ صبح در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهد گرفت. این مجسمه‌ها، پلی میان تمدن‌های شرق و غرب محسوب می‌شوند و از سال ۱۹۸۷ در فهرست میراث جهانی یونسکو جای گرفته‌اند.

در استان آنتالیا نیز چند محوطه‌ تاریخی از جمله موزه آنتالیا، موزه آلانیا، نِکروپل، و محوطه‌های باستانی آسپندوس، پاتارا و سیده تا ساعت ۲۲ باز خواهند بود. همچنین، معبد آپولون در دیدیم تا ساعت ۲۱، موزه باستان‌شناسی زیرآب بدروم تا ساعت ۲۲ و محوطه هیراپولیس در دنیزلی تا ساعت ۲۳ فعال خواهند بود.

در پایتخت ترکیه، دو موزه مهم یعنی «موزه تمدن‌های آناتولی» و «موزه مردم‌شناسی آنکارا» تا ساعت ۲۱ شب باز خواهند بود. موزه تمدن‌های آناتولی به دستور مصطفی کمال آتاتورک برای نمایش آثار هیتی‌ها، اورارتوها، سومری‌ها و فریگی‌ها تأسیس شد.

در استانبول، برج تاریخی گالاتا تا ساعت ۲۳، و موزه‌های باستان‌شناسی استانبول، ایاصوفیه (تجربه‌محور) و موزه هنرهای اسلامی و ترکی تا ساعت ۲۲ در دسترس بازدیدکنندگان خواهند بود.

در استان نوشهیر، شهرهای زیرزمینی معروف همچون درین‌کویو، کایماکلی، اوزکوناک و منطقه زِلوه-پاشاباغلار تا ساعت ۲۱ شب باز خواهند بود. موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی سامسون نیز با آثاری از دوره‌های کالکولتیک، برنز، هیتی، هلنیستی و روم، تا ساعت ۲۲ فعال خواهد بود.

در غازی‌آنتپ، موزه معروف «زئوگما» که به موزاییک‌های چشمگیر و آثار دوره روم مشهور است، تا ساعت ۲۱ باز خواهد ماند. در شانلی‌اورفا، بزرگ‌ترین موزه ترکیه از نظر فضای داخلی و تعداد آثار نمایشی، و همچنین موزه موزاییک «هالِپلی‌بهچه» که بزرگ‌ترین بنای بدون ستون در ترکیه است، تا ساعت ۲۱ شب به فعالیت ادامه می‌دهند.

همچنین، موزه ارزروم نیز تا ساعت ۲۱ در قالب این طرح میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

این طرح، بخشی از تلاش‌های وزارت فرهنگ و گردشگری برای جذب بیشتر گردشگران و فراهم‌کردن تجربه‌ای متفاوت از بازدید از تاریخ و تمدن ترکیه در شب است.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا