هشدار سوئد به شهروندان ساکن ترکیه: از گردهمایی ها و تظاهرات بزرگ پرهیز کنید
آنکارا پس از اقدام راسموس پالودان سیاستمدار راست افراطی و رهبر حزب "تندرو"ی دانمارک به سوزاندن قرآن در برابر ساختمان سفارتخانه ترکیه در استکهلم، هفته گذشته مذاکرات با سوئد و فنلاند را در باره درخواست پیوستن به ناتو، به حال تعلیق درآورد.
وزارت امور خارجه سوئد روز شنبه در پی اعتراض مسلمانان و کشورهای اسلامی به توهین به قرآن توسط یک سیاستمدار راست افراطی سوئدی، به شهروندان این کشور در ترکیه هشدار داد که از گردهمایی ها و تظاهرات بزرگ پرهیز کنند.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ وزارت امور خارجه سوئد از شهروندان این کشور در ترکیه درخواست کرده که ضمن آگاهی دائم از تحولات، از نزدیک شدن به گردهمایی ها و تظاهرات بزرگ خودداری کنند.
این وزارتخانه در صفحه مربوط به شهروندان مقیم خارج از کشور، افزوده است که ادامه تظاهرات در روزهای آتی در برابر ساختمان سفارتخانه این کشور در آنکارا و کنسولگری آن در استانبول، انتظار می رود.
آنکارا پس از اقدام راسموس پالودان سیاستمدار راست افراطی و رهبر حزب “تندرو”ی دانمارک به سوزاندن قرآن در برابر ساختمان سفارتخانه ترکیه در استکهلم، هفته گذشته مذاکرات با سوئد و فنلاند را در باره درخواست پیوستن به ناتو، به حال تعلیق درآورد.
این اقدامات پالودان منجر به تظاهرات اعتراض آمیز مسلمانان و کشورهای اسلامی شد.
اولف کریسترسون نخست وزیر سوئد پس از این اقدام توهین آمیز گفت که از آزادی بیان حمایت می کند، اما آتش زدن کتاب های مقدس بسیاری از مردم، اقدام بسیار توهین آمیزی است.
سوئد و فنلاند سال گذشته در پی حمله روسیه به اوکراین، درخواست پیوستن به ناتو را مطرح کرده اند که به موافقت همه ۳۰ عضو این ائتلاف نیاز دارد.
آنکارا اعلام کرده که سوئد به ویژه باید نخست موضع آشکارتری در باره تروریست ها شامل شبه نظامیان کرد و یک گروه متهم به تلاش برای کودتای ۲۰۱۶ بکند، تا ترکیه از عضویت این کشورها در ناتو حمایت کند.