بلاهایی که مصرف گوجه سبز بر سر بدنتان میآورد
چون مقدار زیادی اسید در گوجه سبز وجود دارد، اگر بیش از حد مصرف شود، میزان اسید معده می تواند به طور منفی تغییر کند و ناتعادلی دراسید معده رخ دهد که منجربه نفخ و مشکلات دیگر گوارشی از قبیل سوزش معده و ریفلاکس آن خواهد شد.
همانطور که می دانید میوه ها سرشار از ویتامین هستند و خواص فراوانی دارند و باید طوری برنامه ریزی شود که در رژیم غذایی گنجانده و مصرف شود تا انرژی و نیاز بدن تامین گردد .
همانطور که می دانید میوه ها سرشار از ویتامین هستند و خواص فراوانی دارند و باید طوری برنامه ریزی شود که در رژیم غذایی گنجانده و مصرف شود تا انرژی و نیاز بدن تامین گردد . آلو معمولا سبز یا قرمز است که آلو سبز که به آن گوجه سبز هم می گوییم ترش و قرمز آن شیرین است.
گوجه سبز معمولا در سراسر جهان مورد مصرف قرار می گیرد. این درخت هرسال بارور می شود و تقریبا در بیشتر کشورها کاشت می شود و در خاک مرطوب رشد می کنند و به نور فراوان خورشید و آبیاری منظم نیاز دارند . این میوه غنی از ویتامین ب است که در مناطق مختلف آب و هوایی رشد می کند. گوجه سبز می تواند تازه و به صورت خشک مصرف شود.ویتامین آ و ویتامین ث، منبع فیبر، مس و پتاسیم ، آهن دارد.
فواید سلامتی گوجه سبز:
سیستم عصبی را تقویت می کند و کم خونی را از بین می برد و عملکرد کلیه ها را پشیبانی می کند. به از بین بردن برخی از بیماری هایی کبد کمک می کند. وقتی گل های سفید درخت آلو خشک می شوند و با عسل مخلوط می شوند، در کاهش کرم روده موثر هستند.
آلو غنی از فیبر است و عملکرد سریع روده ها را منظم می کند. گوجه سبز غنی از اسیدهای آلی مختلف،فلاونوئید ، اسیدهای چرب و ترکیبات آنتی اکسیدان است که آن ها را قادر می سازد تا متابولیسم بدن را بهبود بخشند به همین دلیل، به کاهش وزن و تسکین مشکلات هضم کمک می کند.
افرادی که با بیماری مانند عفونت گلو و التهاب ، ورم لوزه دارند می توانند جوشانده برگ های گوجه سبز با آب داغ را بنوشند. ثابت شده است استروژن این هورمون را متعادل می کند و توصیه می شود که زنان در دوره قاعدگی آن را به طور مرتب مصرف کنند. به خاطر خواص درمانی و پیشگیرانه گوجه سبز انبار کاملی از خواص است.
دقیق تر در خواص و فواید گوجه سبز
سلامت روده: فیبر، هم چنین در گوجه سبز یافت می شود و عملکرد سریع روده ها را تنظیم می کند. این میوه بسیار موثر در درمان کرم های روده است.
آسم : گوجه سبز در پیش گیری و درمان بیماری هایی مثل آسم، برونشیت، بیماری های قلبی، سکته قلبی، دردهای قلبی و تپش های قلبی به دلایل مختلف موثر است.
سلامت چشم: گوجه سبز همچنین از بینایی محافظت می کند و چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم در کاهش خطر بیماری های چشمی ایجاد شده بر اثر پیری مثل آب مروارید موثر است.
دیابت: گوجه سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین ث است. بنابراین، از سلامت قلبی و عروقی محافظت می کند و علاوه بر این، خطر دیابت و کلسترول را کاهش می دهد.
جلوگیری ازسرطان : بسیاری از مطالعات علمی مربوط به این موضوع (دانشگاه آکسفورد)برای جلوگیری از تشکیل سرطان سینه، مجاری تنفسی در این مطالعه پیدا شده است. سرطان سینه بیماری است که در آن سلول های بدخیم (سرطان)در بافت های پستان شکل می گیرند.
مناسب برای هضم : مشکلات دیگری که گوجه سبز به آن ها پاسخ می دهد بیماری های دستگاه گوارش هستند و آن به عنوان ملین طبیعی روده ها عمل می کند .
مقابله با دژنراسیون ماکولا : گوجه سبز می تواند در مقابله با دژنراسیون ماکولا کمک کننده باشد . خوردن ۲ وعده غذایی روزانه می تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مربوط به سالخوردگی را کاهش دهد.
پاکسازی بدن : سموم را از بدن دفع می کند، و از یبوست جلوگیری می کند چون به سرعت از روده ها می گذرد. به طور کلی، این یک منبع غذایی بسیار موثر برای سیستم گوارشی است. به دلیل این ویژگی، گوجه سبز یک تمیز کننده عالی بشمار می رود.
محافظت از صفرا و کبد : فیبرمحلول در گوجه سبز برای سلامتی کبد و صفرا مهم است. با این ویژگی، این کار مانع از خسته شدن کبد از کار کردن بیش از حد می شود.
زمانی که گوجه سبز به طور سالم مصرف شود، مشخص نمی شود چه مشکلی برای سلامتی ایجاد می کند. البته، مانند همه میوه ها، اگر گوجه سبز بیش از حد مصرف شود، ممکن است با برخی آسیب ها روبرو شوید علاوه بر این، برخی از افراد که دارو استفاده می کنند می تواند موجب ناراحتی شود.
چون مقدار زیادی اسید در گوجه سبز وجود دارد، اگر بیش از حد مصرف شود، میزان اسید معده می تواند به طور منفی تغییر کند و ناتعادلی دراسید معده رخ دهد که منجربه نفخ و مشکلات دیگر گوارشی از قبیل سوزش معده و ریفلاکس آن خواهد شد.
عفونت های دستگاه ادراری، اختلالات کلیوی، مانند بیماری های مزمن کلیوی، و اختلالات متابولیک خاص مانند پرکاری تیروئید نیز مربوط به تشکیل سنگ هستند. عفونت های مجاری ادراری، اختلالات کلیوی،مثل اختلالات متابولیک.
به خصوص آلو خشک برای افراد مبتلا به دیابت مفید هستند. کسانی که مشکل اسهال دارند باید مصرف را به تعویق بیاندازد، مصرف آلو در طی اسهال، مشکل را افزایش داده و باعث از دست رفتن آب بیشتر می شود.