میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
آخرین خبرها

رازهای پخت یک مربای خوشمزه

در مطلب امروز قصد داریم، تاریخچه‌ی مختصری از قدمت مربا و رازهای پخت یک مربای خوشمزه را برای شما بازگو کنیم. با ما همراه باشید.

تبلیغ در عصر ترکیه

مربا نوعی شیرینی پر کالری است که از بریدن یا له کردن میوه‌ها، سپس حرارت دادن و پختن آنها با آب و شکر برای از بین بردن میکروب‌ها و تحریک پکتین موجود در آنها به دست می‌آید. در مطلب امروز قصد داریم، تاریخچه‌ی مختصری از قدمت مربا و رازهای پخت یک مربای خوشمزه را برای شما بازگو کنیم. با ما همراه باشید.

سرو انواع مرباها، طعم‌ها و رنگ‌های مختلف، همیشه با وعده‌ی صبحانه مرتبط است؛ مالیدن مربا روی برش‌های نان برشته یا نرم با کره، خامه یا پنیر خامه‌ای. اما از مرباها در پخت انواع دسرها و شیرینی‌ها نیز استفاده می‌شود.

قدمت پخت مربا به قرن‌ها قبل برمی‌گردد، زیرا در آن زمان، تنها راه برای نگهداری میوه‌های فصلی برای مدت طولانی، پخت آنها بود.

پخت مربا تا سال ۱۷۸۵، زمانی که پاستوریزاسیون را کشف شد، به طور گسترده در سراسر جهان گسترش پیدا نکرد. در آن زمان، «نیکلاس آپرت» کشف دریافت که جوشاندن در دمای بالا و سپس قرار دادن مخلوط در ظروف دربسته، غذا را ایمن نگه می‌دارد. اعتبار این اکتشافات بعدها توسط لوئی پاستور، یکی از مهمترین بنیانگذاران میکروب شناسی، به اثبات رسید. او به دلیل اختراع روشی برای جلوگیری از فاسد شدن (پاستوریزاسیون) شناخته شده است.

اما رازهای پخت و نگهداری یک مربای باکیفیت و خوشمزه، چیست؟

میوه‌ها را در فصل آنها بخرید تا از موجودی و قیمت ارزان آنها استفاده کنید. میوه‌ها باید سالم و کاملا رسیده باشند.

برای تهیه مربا از شکر درشت استفاده کنید و معمولاً به ازای هر کیلوگرم شکر، یک فنجان آب اضافه کنید.

شیشه‌هایی را که قرار است در آنها مربا بریزید، باید شسته و استریل کنید. می‌توانید از ماشین ظرفشویی روی حرارت زیاد استفاده کنید یا شیشه‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس آنها را به خوبی خشک کنید.

میوه‌ها را بشویید و برگ‌ها، ساقه‌ها و دانه‌های خراب شده را جدا کنید.

میوه را خرد یا کمی له کنید.

میوه‌ها را با شکر در قابلمه‌ای ریخته و مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا نرم شوند و شکر با حرارت ملایم حل شود سپس حرارت را ملایم کنید تا به نقطه جوش برسد. حالا زمان اضافه کردن کمی لیمو و نمک است.

کف سفیدی که روی سطح مربا ظاهر می‌شود را بردارید. این کف، مضر نیست اما به مربا، طعم خوشایندی نمی‌دهد.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مربا جا بیفتد.

مراقب باشید مربا ته‌نشین نشود و یا نسوزد.

می‌توانید به جای لیمو، در آخر پخت مربا یک قاشق ژلاتین اضافه کنید تا دوام و قوام آن را بیشتر کند.

مربا نباید بیش از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند.

مربا را به ظروف و شیشه‌های شیشه‌ای کاملا خشک منتقل کنید و بگذارید تا خنک شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

برای نگهداری مرباها برای مدت طولانی‌تری در طول سال، شیشه‌های پر شده و در بسته را در یک قابلمه پر از آب جوش قرار می‌دهند و بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید.

منبع : sayidaty

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا