بیوگرافی مجید مظفری و دلیل فوت همسرش
مجید مظفری بازیگر و کارگردان نامآشنای سینما و تلویزیون، در سال 1329 متولد شده است. او به واسطههای نقشآفرینیهای ماندگار خود در سینمای جنگی و جنایی، به یکی از بازیگران مطرح در ذهن بینندگان تبدیل شده است.

مجید مظفری بازیگر و کارگردان نامآشنای سینما و تلویزیون، در سال ۱۳۲۹ متولد شده است. او به واسطههای نقشآفرینیهای ماندگار خود در سینمای جنگی و جنایی، به یکی از بازیگران مطرح در ذهن بینندگان تبدیل شده است.
مجید مظفری بیوگرافی
به گزارش ستاره، مجید مظفری مدتهاست که با تنها دختر خود، نیکی مظفری زندگی میکند. او پس از فوت همسر خود، تاکنون ازدواج نکرده و زندگیاش همواره مورد توجه رسانهها قرار گرفته است.

مجید مظفری، چهرهی ماندگار سینمای ایران، در ۲۲ بهمن ۱۳۲۹ در شهر تهران چشم به جهان گشود. مسیر زندگی این هنرمند، مسیری غیرمنتظره بود؛ او ابتدا به عنوان یک تکنسین آموزشدیده در شرکت مرسدس بنز آلمان مشغول به فعالیت بود. مظفری که تحصیلات رسمی خودش را تا دیپلم ادامه داده بود، با یک تصمیم جسورانه، مسیر حرفهایاش را به سمت بازیگری سینما تغییر داد. دورهی پنج ماههی بازیگری در دانشگاه ون سن پاریس، سنگ بنای تبدیل شدن این چهره به یکی از محبوبترین بازیگران نسل خود شد. نقطه عطف این تحول، پیشنهاد بازی در یک تئاتر بود که سبب شد تا مجید مظفری از دنیای صنعت وارد دنیای هنر شود.
همسر مجید مظفری
عشق مجید مظفری در ۳۴ سالگی به ثمر نشست و این هنرمند محبوب که ارزشهای خانوادگی برایش از اهمیت ویژهای برخوردار بود، پس از کسب رضایت والدین همسرش، پس از دو سال آشنایی، سرانجام در سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد.
ماجرای فوت همسر مجید مظفری
سال ۱۳۸۴ برای مجید مظفری و دخترش نیکی، سالی تلخ و سرنوشتساز بود. بیماری ناگهانی همسر این بازیگر، خانواده را درگیر چالشی سخت کرد و درنهایت، فقدانی دردناک را برایشان به ارمغان آورد. این ضربهی روحی عمیق، هر دو را در غم سختی فرو برد، اما با گذشت زمان، هرکدام به شیوهای این فقدان را پذیرفتند و با درد هجران کنار آمدند. آنچه در این میان قابل تأمل است، تصمیم مشترک این پدر و دختر برای ادامهی زندگی در کنار یکدیگر است؛ انتخابی که در آن هر دو ترجیح دادند به جای تشکیل خانوادههایی جدید، پیوند عاطفی عمیقتری را بین خود ایجاد کنند.
نیکی دختر مجید مظفری
ثمرهی ازدواج مجید مظفری، دختری به نام نیکی بود که در شهریور ۱۳۶۶ به دنیا آمد. امروز نیکی مظفری، ادامهدهندهی راه هنری پدرش، به چهرهای آشنا در عرصهی بازیگری تبدیل شده است. او که تحصیلات خود را در رشتهی معماری در لندن به پایان رسانده، در نهایت هنر را بر کار معماری ترجیح داد. رابطهی این پدر و دختر دوستی صمیمانهای است که همواره مورد توجه رسانهها بوده است. مجید مظفری خاطرهی اولین دیدارش با نیکی را اینگونه روایت میکند که پشت شیشهی اتاق نوزادان، وقتی چشمان نیکی را دیدم، موجی از شادی وجودم را فرا گرفت و در همان لحظه، سنگینی مسئولیت پدر بودن را بر دوشم حس کردم.

ماجرای عجیب تولد مجید مظفری
در یکی از لحظات به یادماندنی برنامه خندوانه، مجید مظفری خاطرهای شگفتانگیز از تولد خودش را روایت کرد. این بازیگر محبوب فاش کرد که پس از به دنیا آمدن برادر دوقلویش، وقتی نوبت به تولد او رسید، همه گمان بردند نوزاد مردهای است که خفه شده؛ در آن سرمای سوزان و میان بارش برف، خانواده او را در حیاط رها کردند تا به ابنبابویه منتقل شود. پس از آن اما معجزهای رخ داد و زمانی که خالهاش به حیاط رفته بود، متوجه زنده بودن این بازیگر شد و با عجله او را به آغوش گرم خانواده بازگرداند.
شروع بازیگری مجید مظفری
سرنوشت مجید مظفری را در ۱۸ سالگی به دنیای هنر کشاند. این چهره در سال ۱۳۴۷ همراه با دوستانش به عنوان تماشاگر به تماشای تئاتری نشسته بود که ناگهان از او خواستند تا نقشی کوچک را بر عهده بگیرد. این دعوت تصادفی، جرقهای برای آغاز مسیری درخشان در زندگی مجید مظفری شد. او در سال ۱۳۴۹ اولین تجربهی سینماییاش را با حضور در چند پلان از فیلم سینمایی پایان تاریکی به کارگردانی حسن شیروانی تجربه کرد. مظفری سه سال بعد اما با بازی در فیلم شهر قصه به کارگردانی منوچهر انور، به طور جدی پا به عرصهی سینما گذاشت و این آغازی بر یک عمر فعالیت هنری متمادی این هنرمند بود.
مجید مظفری در سینما
مجید مظفری با آغاز فعالیت سینمایی خود در دههی ۵۰، به چهرهای چندبعدی و پرتوان در عرصهی بازیگری تبدیل شد. این هنرمند پرکار در طول نیم قرن فعالیت هنری، طیف گستردهای از نقشآفرینیهای ماندگار را در کارنامهی خود ثبت کرده است. از همکاری با مسعود کیمیایی در فیلم تیغ و ابریشم تا کار با مسعود جعفری جوزانی در فیلم در مسیر تندباد، از بازی در تقاطع به کارگردانی ابوالحسن داودی تا ایفای نقش در کفشهایم کو اثر کیومرث پوراحمد، هر یک گواهی بر توانایی بالای او در بازی ژانرهای مختلف سینمایی است. مجید مظفری در این آثار با بازیگرانی مانند جمشید مشایخی، جمشید هاشمپور، رضا کیانیان، فاطمه معتمدآریا، رویا نونهالی، بهرام رادان و … همکاری داشته است.
همکاری مجید مظفری و بهرام بیضایی
همکاری مجید مظفری و بهرام بیضایی، فصل درخشانی در کارنامهی هنری این بازیگر به شمار میآید. این همکاری هنری که در سال ۱۳۵۲ با فیلم غریبه و مه آغاز شد، در ادامه رنگ و بوی دیگری نیز به خود گرفت. مجید مظفری در شاهکارهای بهرام بیضایی همچون مسافران، سگکشی و وقتی همه خوابیم، عمق و ظرافت بازیگری خود را به نمایش گذاشت. او در این آثار فرصت یافت تا در کنار بازیگرانی چون مژده شمسایی، پروانه معصومی، بهزاد فراهانی، میترا حجار، علیرضا جلالیتبار و … به ایفای نقش بپردازد. بازیهای مجید مظفری در آثار سینمایی بیضایی، گام بزرگی برای تثبیت جایگاه او به عنوان بازیگری توانمند و عمیق در سینمای ایران بود.
مجید مظفری در فیلم سازش
مجید مظفری و بهروز وثوقی اولین همکاری مشترک خودشان را در فیلم سینمایی سازش به کارگردانی محمد متوسلانی تجربه کردند. این فیلم سینمایی که در سال ۱۳۵۳ در سینماهای ایران به اکران درآمد، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد.
مجید مظفری در همسفر
فیلم سینمایی همسفر به کارگردانی مسعود اسداللهی در سال ۱۳۵۴ نیز به دومین و آخرین تجربهی همکاری مجید مظفری و بهروز وثوقی تبدیل شد. مظفری که در آن زمان در ابتدای مسیر بازیگری خود قرار داشت، در این فیلم سینمایی مطرح، با افرادی مانند گوگوش، اصغر سمسارزاده، حمیده خیرآبادی، رضا کرمرضایی و … همبازی بود.
مجید مظفری در غریبه
نخستین تجربهی بازیگری مجید مظفری در تلویزیون با سریال غریبه به کارگردانی محمدعلی زرندیفر در سال ۱۳۵۴ رقم خورد. این سریال که به اشتباه غربت نیز نامیده میشود، داستان دختری شهرستانی را روایت میکند که به منظور کار و ادامهی تحصیل از شهر خود به تهران میآید. مجید مظفری در سریال غریبه با عزتالله رمضانیفر، کیومرث ملکمطیعی، تاجی احمدی، شهروز رامین و … همبازی بود.
مجید مظفری در مسافران
مسافران بهرام بیضایی در سال ۱۳۷۰ نقطه اوجی درخشان در کارنامهی هنری مجید مظفری محسوب میشود. این شاهکار سینمایی که در نظرسنجی مجلهی دنیای تصویر به عنوان برترین فیلم دههی ۷۰ انتخاب شد، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای مظفری به ارمغان آورد. بیضایی سالها بعد افشا کرد که این اثر پاسخی هنرمندانه به فیلم مادر علی حاتمی بوده است. مجید مظفری در این فیلم در کنار چهرههای درخشانی چون مژده شمسایی، جمیله شیخی، هما روستا، فاطمه معتمدآریا، آتیلا پسیانی، فریبرز عربنیا و … به ایفای نقش پرداخت.
مجید مظفری در جنگ نفتکش ها
فیلم سینمایی جنگ نفتکشها به کارگردانی محمد بزرگنیا در سال ۱۳۷۲، روایتی حماسی از رشادتهای نیروی دریایی ایران در دوران دفاع مقدس بود. این اثر سینمایی که سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را در آن دوره از جشنواره کسب کرد، با بازی درخشان مجید مظفری در نقش کاپیتان بهرامی همراه بود. مظفری در کنار اساتیدی چون عزتالله انتظامی، جمشید جهانزاده، فاطمه گودرزی، فیروز بهجت محمدی و ژاله علو، چنان تأثیرگذار ظاهر شد که نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر گردید. این فیلم که بر اساس واقعهی تاریخی درگیری نفتکشها در خلیج فارس ساخته شده بود، با ترکیب هنرمندانهای از بازیهای قدرتمند و کارگردانی ماهرانه، به یکی از آثار ماندگار سینمای دفاع مقدس تبدیل شده است.
مجید مظفری در خوب بد جلف
فیلم خوب بد جلف نخستین ساختهی سینمایی پیمان قاسمخانی در سال ۱۳۹۴ بود که با نگاهی طنزآمیز به پشت صحنهی صنعت سینما پرداخت. این فیلم که به نوعی ادامهی دنیای سریال محبوب پژمان محسوب میشد، با بازی پژمان جمشیدی و سام درخشانی به داستان چالشهای ساخت یک فیلم میپرداخت. مجید مظفری در این اثر با ایفای نقش خودش به عنوان یکی از عوامل تولید دلارهای تقلبی، در کنار چهرههایی چون مانی حقیقی، حمید فرخنژاد، رضا رویگری، آزاده صمدی، امیرمهدی ژوله و … ظاهر شد. این کمدی موفق که به انتخاب مخاطبان سایت خبرآنلاین به عنوان بهترین فیلم نوروز ۱۳۹۶ برگزیده شد، ترکیبی جذاب از طنز و نقد اجتماعی را ارائه میداد و در اولین تجربه نشان داد که پیمان قاسمخانی در کارگردانی نیز دستی بر آتش دارد.
مجید مظفری در سریال ها
مجید مظفری در کنار فعالیتهای سینمایی، حضوری پررنگ و متمایز در سریالها نیز داشته است. این بازیگر پرتجربه در مجموعههای تلویزیونی مطرحی چون روزهای زندگی به کارگردانی سیروس مقدم، کریمخان زند به کارگردانی محمدرضا ورزی و خانهای در تاریکی به کارگردانی سعید سلطانی، توانایی خود در خلق شخصیتهای متنوع را به نمایش گذاشته است. از دیگر آثار شاخص او میتوان به اولین انتخاب به کارگردانی مهدی صباغزاده، ایلدا به کارگردانی راما قویدل، نهنگ آبی به کارگردانی فریدون جیرانی و حضور افتخاری در تاسیان به کارگردانی تینا پاکروان اشاره کرد که هر یک گواهی بر انعطافپذیری هنری این بازیگر است. مجید مظفری در این پروژهها فرصت همکاری با چهرههایی چون داریوش ارجمند، کتایون ریاحی، لیلا حاتمی، ساعد سهیلی، صابر ابر، رحیم نوروزی و … را داشته است.

کارگردانی مجید مظفری
فعالیت مجید مظفری در سینما تنها به بازیگری خلاصه نمیشود. او در مقام کارگردان و تهیهکننده نیز آثار مختلفی را تولید کرده است. مظفری در سال ۱۳۸۱ فیلم قلبهای ناآرام را کارگردانی و در سال ۱۳۹۷ نیز فیلم عرفان را تهیهکنندگی کرد. این هنرمند همچنین در سال ۱۳۸۶ تلهفیلم بعد از روز آخر را کارگردانی کرد که در آن ایفای نقش نیز داشت.
صداپیشگی مجید مظفری
مجید مظفری در دوران فعالیت خود، تجربهای درخشان در عرصهی دوبله نیز از خود به جای گذاشته است. او در سال ۱۳۹۶ با همکاری در انیمیشن آخرین داستان ساختهی اشکان رهگذر، با صدای گرم خود جان تازهای به شخصیت بارمان بخشید و نشان داد که استعدادش تنها به جلوی دوربین محدود نمیشود. این همکاری، بعد دیگری از توانمندیهای هنری این پیشکسوت سینما و تلویزیون را به نمایش گذاشت.
مجید مظفری خارج از دنیای هنر
مجید مظفری در اوج محبوبیت هنری، گامی فراتر از بازیگری برداشت و در شهریور ۱۳۹۶ با افتتاح آمفی کافه صدف، فضایی فرهنگی هنری را به جامعه عرضه کرد. این مکان که با حضور جمعی از هنرمندان برجسته افتتاح شد، نشاندهندهی دغدغههای فرهنگی این پیشکسوت سینما بود. یک سال بعد و در بهمن ۱۳۹۷، مظفری به انتخاب شرکت توسعهی گردشگری به عنوان سفیر این حوزه، مسئولیت اجتماعی خود را گسترش داد و از محبوبیتش برای معرفی جاذبههای کشور نیز بهره برد.
مجید مظفری در دورهمی
برنامه دورهمی در یکی از شبهای آذرماه ۱۳۹۶، مجید مظفری را به همراه دخترش نیکی مظفری دعوت کرد. مظفری در این برنامه داستان زندگی پر فراز و نشیب خودش را با صداقتی کمنظیر روایت کرد. این بازیگر محبوب در گفتگو با مهران مدیری، از تصمیمش پس از فقدان همسر گفت که چگونه تمام وجودش را وقف ارتباط عمیقتر با دخترش کرده است. او همچنین در بخشی از این برنامه بیان کرد که بعد از ازدواج دخترش، او نیز به فکر شروع زندگی جدیدی خواهد افتاد.
همسر جدید مجید مظفری در جوکر؟!
مجید مظفری تابحال دو بار در برنامه جوکر احسان علیخانی شرکت کرده است. نخستین بار در اولین فصل جوکر۲ او در کنار نیما شعباننژاد، محمدرضا علیمردانی، نصرالله رادش، امیرحسین رستمی و … در این رئالیتی شو شرکت کرد که با بازخوردهای مثبتی از سوی مخاطبان این برنامه همراه شد. مجید مظفری همراه با دخترش نیکی، در جدیدترین قسمت جوکر، یعنی جوکر خانوادگی نیز حضور پیدا کرده است. در بخشی از قسمت اول این برنامه، همسر جدید مجید مظفری رونمایی میشود که در ادامه با ورود اکبر عبدی در نقش همسر او، ترفند این بازیگر محبوب برای حذف دیگر شرکتکنندگان رو میشود.
جوایز مجید مظفری
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم مسافران (۱۳۷۰)
کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سایههای هجوم (۱۳۷۱)
کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم جنگ نفتکشها (۱۳۷۲)
کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سگ کشی (۱۳۷۹)
فیلم شناسی مجید مظفری
سینما
خوب بد جلف به (۱۳۹۵)
کفشهایم کو؟ (۱۳۹۴)
زیگزاگ (۱۳۸۸)
وقتی همه خوابیم (۱۳۸۷)
روی خط صفر (۱۳۸۶)
تقاطع (۱۳۸۴)
قلبهای ناآرام (۱۳۸۱)
بیهمتا (۱۳۸۰)
سگ کشی (۱۳۷۹)
آسمان پر ستاره (۱۳۷۸)
جانسخت (۱۳۷۶)
طوفان (۱۳۷۵)
آرایش مرگ (۱۳۷۳)
جنگ نفتکشها (۱۳۷۲)
سه مرد عامی (۱۳۷۲)
سایههای هجوم (۱۳۷۱)
راز خنجر (۱۳۷۱)
بیا با من ودادی (۱۳۷۱)
تماس شیطانی (۱۳۷۱)
مسافران (۱۳۷۰)
شهر خاکستری (۱۳۶۹)
فانی (۱۳۶۸)
ریحانه (۱۳۶۸)
ساوالان (۱۳۶۸)
کشتی آنجلیکا (۱۳۶۷)
در مسیر تندباد (۱۳۶۷)
گل مریم (۱۳۶۶)
تشکیلات (۱۳۶۵)
تیغ و ابریشم (۱۳۶۵)
روزهای انتظار (۱۳۶۵)
آوار (۱۳۶۴)
تنوره دیو (۱۳۶۴)
یوزپلنگ (۱۳۶۴)
زخمه (۱۳۶۲)
عبور از میدان مین (۱۳۶۱)
تفنگدار (۱۳۶۱)
دانههای گندم (۱۳۵۹)
سرخپوستها (۱۳۵۷)
جنگ اطهر (۱۳۵۷)
غریبه و مه (۱۳۵۴)
زیر پوست شب (۱۳۵۳)
ترکمن (۱۳۵۳)
همسفر (۱۳۵۳)
سازش (۱۳۵۳)
شهر قصه (۱۳۵۲)
پایان تاریکی (۱۳۴۹)
سریال
تاسیان (۱۴۰۳)
محرمانه (۱۴۰۲)
همسایه (۱۴۰۰)
ایلدا (۱۳۹۹)
تلهفیلم شاهکلید (۱۳۹۸)
نهنگ آبی (۱۳۹۷)
ممنوعه (۱۳۹۷)
انقلاب زیبا (۱۳۹۳)
سی و نه هفته (۱۳۹۳)
اولین انتخاب (۱۳۹۲)
میلیاردر (۱۳۹۱)
توطئه فامیلی (۱۳۹۰)
شب میگذرد (۱۳۸۷)
تلهفیلم بعد از روز آخر (۱۳۸۶)
تلهتئاتر استاد معمار (۱۳۸۵)
تا صبح (۱۳۸۵)
معما (۱۳۸۷)
تلهتئاتر کالیگولا (۱۳۸۳)
سایه آفتاب (۱۳۸۳)
سرزمین مادری (۱۳۸۲)
خانهای در تاریکی (۱۳۸۲)
برگههای سفید (۱۳۸۱)
سفر سبز (۱۳۸۱)
کریمخان زند (۱۳۸۰)
روزهای زندگی (۱۳۷۸)
میعاد در سپیدهدم (۱۳۷۷)
تلهتئاتر خانههای اجارهای (۱۳۷۶)
دومین انفجار (۱۳۷۶)
صدای صنوبر (۱۳۷۵)
پشت پرده تخت طاووس (۱۳۷۴)
ستاره قطبی (۱۳۷۴)
تلهتئاتر شاهدی برای تعقیب (۱۳۷۳)
آمیز قلمدون (۱۳۷۳)
ضلع ششم (۱۳۷۲)
تلهتئاتر تهیدستان (۱۳۷۰)
بخش چهار جراحی (۱۳۶۷)
تلهتئاتر یک مسافر (۱۳۶۴)
جنگی برای فردا (۱۳۶۴)
تلهتئاتر مرگ دستفروش (۱۳۶۳)
سیم حوت (سوم اسفند) (۱۳۶۲)
گرفتار (۱۳۵۶)
غریبه (۱۳۵۴)

