میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سراسر جهان

کوچک ترین مرز ملی جهان تنها ۸۵ متر طول دارد (+عکس)

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا در حال حاضر فقط محل سکونت سربازان اسپانیایی است که مسئولیت نظارت و دفاع را بر عهده دارند. سربازان هر ماه جابجا می‌شوند و در امکانات ساده، بدون آب جاری یا برق زندگی می‌کنند. آنها فقط به کشتی‌های نیروی دریایی اسپانیا متکی هستند که به طور منظم آذوقه تحویل می‌دهند.

تبلیغ در عصر ترکیه

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا، صخره‌ای کوچک در شمال آفریقا که در سال ۱۵۶۴ توسط اسپانیا فتح شد، با طول تنها ۸۵ متر، عنوان کوچکترین مرز ملی جهان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش عصر ترکیه، اسپانیا تقریباً ۲۰۰۰ کیلومتر مرز زمینی با پرتغال و فرانسه دارد، اما مرزهای بسیار کوچکتری نیز با کشورهایی مانند آندورا، بریتانیا (جبل‌طارق) و مراکش دارد.

اسپانیا با کشور آخری، یعنی مراکش، کوچکترین مرز زمینی جهان را به اشتراک می‌گذارد، یک نوار ۸۵ متری که صخره‌ای به وسعت تقریباً ۱۹۰۰۰ متر مربع را به سواحل مراکش متصل می‌کند.

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا از سال ۱۵۶۴، زمانی که توسط دریاسالار پدرو دِ استوپینیان فتح شد، قلمروی اسپانیا بوده است و اگرچه مراکش بارها ادعای مالکیت آن را داشته است.

اسپانیا هرگز حاضر به بازگرداندن این سرزمین نشده و در واقع سربازانی را برای اعمال حاکمیت اسپانیا در آنجا مستقر کرده است.

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا یکی از به اصطلاح «اماکن حاکمیت» اسپانیا در شمال آفریقا است، به همراه سئوتا، ملیلان، پئون دِ آلوسمس، جزایر چفاریناس و جزیره پِرِخیل. وضعیت قانونی آن به عنوان قلمروهای غیرخودمختار تحت اداره اسپانیا است.

جالب اینجاست که این صخره برهوت تا سال ۱۹۳۴ یک جزیره بود تا اینکه زلزله‌ای یک تنگه کوچک ایجاد کرد و جزیره را به شبه‌جزیره تبدیل کرد.

این مرز زمینی رسماً به عنوان کوچکترین مرز جهان شناخته شد.

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا در حال حاضر فقط محل سکونت سربازان اسپانیایی است که مسئولیت نظارت و دفاع را بر عهده دارند. سربازان هر ماه جابجا می‌شوند و در امکانات ساده، بدون آب جاری یا برق زندگی می‌کنند.

آنها فقط به کشتی‌های نیروی دریایی اسپانیا متکی هستند که به طور منظم آذوقه تحویل می‌دهند.

یک نکته جالب:

پئون‌ده‌وِلس دِ لا گومرا آخرین قلمروی اسپانیایی است که از تهاجم عوامل یک قدرت خارجی رنج می‌برد.

در سال ۲۰۱۲، گروهی هفت نفره متعلق به سازمانی به نام «کمیته هماهنگی برای آزادی سئوتا و ملیلان» به طور مخفیانه وارد صخره شدند و پرچم اسپانیا را با پرچم مراکش جایگزین کردند.

این تهاجم تنها چند دقیقه به طول انجامید، زیرا نیروهای اسپانیایی به سرعت پرچم خارجی را پایین آوردند و عاملان آن را دستگیر کردند، اما از نظر فنی به عنوان یک تهاجم واقعی به شمار می‌رود.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه
منبع
odditycentral

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا