ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است؟
همانطور که در بخشهای قبلی هم اشاره کردیم، ارسال برخی از بارها به ترکیه ممنوع است و اگر شما این کالاهای ممنوع را در وسایل خود داشته باشید، برایتان مشکلاتی در گمرک ایجاد خواهد شد.
ترکیه یکی از کشورهای همسایه ایران است که در چند سال اخیر، به مقصد بسیاری از هموطنان برای مهاجرت تبدیل شده است. این کشور از شرایط اقتصادی و رفاهی خوبی برخوردار بوده و مردمانی خونگرم و مهمان نواز دارد. همچنین تشابهات فرهنگی ترکیه با ایران باعث شده این کشور، مقصد خوبی برای مهاجرت باشد.
افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، میتوانند وسایل منزل و لوازم شخصی خود را همراهشان به ترکیه ببرند. اما ارسال برخی کالاهای خاص به ترکیه ممنوع است. اگر شما هم قصد سفر یا مهاجرت به این کشور را دارید، باید به خوبی با قوانین گمرکی آن آشنا باشید و کالاهای ممنوع برای ارسال به این کشور را بدانید. در این مطلب از وب سایت (hiradtarabarturkey.com) به شما خواهیم گفت ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است. همراه ما باشید!
نحوه ارسال بار به ترکیه
اجازه دهید قبل از بررسی این موضوع که ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است، کمی در مورد مراحل ارسال بار به این کشور با شما عزیزان صحبت کنیم. در واقع شما ابتدا باید روند ارسال بار را بدانید و بعد، از قرار دادن کالاهای ممنوع در بار خود خودداری کنید.
روشهای زیادی برای ارسال بار به کشور ترکیه وجود دارد. آسانترین راه هم، ارسال بار از طریق هوایی است. در اینجا مراحل انجام این کار را به شما عزیزان توضیح خواهیم داد.
ابتدا باید یک شرکت حمل مناسب پیدا کنید
قبل از هرچیزی، شما باید یک شرکت حمل و نقل مناسب پیدا کنید که بار شما را به کشور ترکیه ارسال نماید. شرکت مورد نظر شما باید از سابقه خوبی برخوردار باشد. برای این منظور میتوانید نظر و تجربیات مشتریان قبلی آن شرکت استفاده کنید.
معمولاً مشاورین و کارشناسان شرکت حمل مورد نظر، به خوبی تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد حمل بار به ترکیه را به شما ارائه میدهند. همچنین کارکنان این شرکتها، کالاهای شما را به شکل مناسبی بسته بندی میکنند تا در حین حمل و نقل آسیبی نبینند. توصیه میشود حدود 10 روز قبل از موعد مقرر برای سفرتان به ترکیه، هماهنگیهای لازم را با شرکت مورد نظر انجام دهید.
بسته بندی بار
یکی از مهمترین مراحل ارسال بار به ترکیه، مرحله بسته بندی آن است. اگر کالاهای مورد نظر به شکل درستی بسته بندی نشوند، ممکن است در طول مسیر دچار آسیب شده و ضررهای مالی زیادی به صاحب بار وارد شود.
حمل بار تا فرودگاه
اگر شرکت حمل مناسبی را انتخاب کرده باشید، عوامل این شرکت بار شما را تا فرودگاه حمل میکنند. در این مرحله، مراحل نهایی شدن ارسال بار به ترکیه انجام خواهد شد.
انجام امور گمرکی
آخرین مرحله از ارسال بار به کشور ترکیه، انجام مراحل گمرکی است. در این مرحله بار شما وزن شده و مورد بازرسی قرار میگیرد. اگر کالاهای ممنوعه داخل بار شما نباشد، مجوز ارسال آن یا همان بارنامه برایتان صادر خواهد شد. در بخشهای بعدی به شما خواهیم گفت که ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است؛ اما در کل، شرکت حمل مورد نظر هم شما را از این موضوع آگاه میکنند.
بعد از انجام این مراحل، کالاهای شما آماده بارگیری خواهند بود و از طریق هواپیما به ترکیه ارسال میشوند.
بارهای ممنوع برای ارسال به ترکیه
همانطور که در بخشهای قبلی هم اشاره کردیم، ارسال برخی از بارها به ترکیه ممنوع است و اگر شما این کالاهای ممنوع را در وسایل خود داشته باشید، برایتان مشکلاتی در گمرک ایجاد خواهد شد. در واقع در صورت ارسال بار ممنوعه به ترکیه، علاوه بر اینکه بار شما مجوز نمیگیرد، ممکن است که مجبور به پرداخت جریمه شوید. اما سوال اینجاست که ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است؟ در اینجا لیستی از بارهای ممنوع به ترکیه را به شما معرفی خواهیم کرد.
- انواع باطریهای دارای آب اسید اعم از باطری اتومبیل و موتور سیکلت و همچنین انواع باطری خشک
- سلاحهای سرد و گرم
- خورندههای اسیدی، اسیدهای کانی مثل اسید سولفوریک، اسید نیتریک و…، ترشیجاتی که دارای آبلیمو، آبغوره و سرکه هستند و به طور کلی هر ماده خورنده اسیدی
- مواد غذایی منجمد مثل مرغ، گوشت و ماهی
- مربا، رب و موارد مشابه
- انواع کمپوت و کنسرو
- انواع شیرینیجاتی مثل کیک که احتمال اختفای وسایل ممنوعه در آنها وجود دارد
- هر گونه مایعات قابل اشتعال یا غیرقابل اشتعال
- هر نوع حشره زنده یا مرده
- کپسولهای شیمیایی (سمی یا غیر سمی)
- کپسولهای اکسیژن
- کپسولهای انفجاری و دود زا
- مواد هوشبر آزمایشگاهی
- کبریت، فندک، یخ خشک
- داروهای مایع یا اسپری
- مشعل جوشکاری
- انواع اره قابل حمل
- وسایل ورزشهای رزمی که حالتی نوک تیز و برنده دارند
- دستگاههایی مثل مته، دیلم و موارد مشابه
- اجناس ساخت کشور چین
- فرش ماشینی یا دستباف
- هرگونه نامه شخصی یا چیزی که جنبه مکاتباتی داشته باشد
- مواد مخدر
- مشروبات الکلی
- عطر و ادکلن
- اشیاء منافی عفت
- حیوانات زنده
- طلا، نقره، جواهرات، اوراق بهادار یا هر نوع شیء قیمتی دیگر
- مواد رادیو اکتیو
- وسایلی که برای کارکنان پست خطر آفرین باشند یا باعث خراب شدن تجهیزات اداره پست شوند
مدارک لازم برای ارسال بار به ترکیه
حال که متوجه شدید ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است، بد نیست با مدارک مورد نیاز برای ارسال بار به این کشور هم آشنا شوید. برخی از ضروریترین مدارک که شما برای ارسال وسایل خود به این کشور نیاز دارید عبارتند از:
- بارنامه
- کپی پاسپورت فرستنده
- کپی پاسپورت گیرنده
- عکس یا کپی کارت ملی فرستنده
- عکس بلیط شما
- لیست عدل بندی یا همان پکینگ لیست
- آدرس و کد پستی گیرنده و فرستنده
- شماره تماس فرستنده و گیرنده
هزینه حمل بار به ترکیه چقدر است؟
یکی از مهمترین دغدغههایی که تمام افراد در زمان ارسال بار به ترکیه با آن مواجه میشوند، هزینه ارسال بار به ترکیه است. در این خصوص باید گفت که هزینههای ارسال بار به این کشور، بر اساس عوامل مختلفی تعیین میشود و نمیتوان مبلغ ثابتی را برای آن اعلام کرد. برای مثال برخی از مهمترین عوامل تاثیرگذار روی قیمت ارسال بار به ترکیه، شامل موارد زیر هستند:
- وزن بار
- ابعاد و حجم بار
- بسته بندی بار و هزینهای که شرکت خدمات حمل و نقل مورد نظر برای این کار دریافت میکند.
- هزینه حمل تا فرودگاه
- هزینههایی که برای انجام تشریفات گمرکی صرف میشود.
- هزینه صدور بارنامه طبق تعرفه ایرلاین مورد نظر
- شهری که قرار است بار به آن ارسال شود و فاصله این شهر از تهران
جمعبندی
در این مطلب سعی کردیم به شما بگوییم که ارسال چه باری به ترکیه ممنوع است. همچنین در مورد قوانین و مقررات حمل بار به ترکیه به شما عزیزان توضیح دادیم. همانطور که متوجه شدید، قوانین سختگیرانه و غیرمنطقی برای ارسال بار به ترکیه وجود ندارد و تمامی وسایل ممنوعه میتوانند از لحاظ امنیتی مشکلاتی در کشور مقصد ایجاد کنند. بنابراین شما باید از حمل چنین وسایلی خودداری کنید تا بارتان مجوز بگیرد و مجبور به پرداخت جریمه نباشید.