آشنایی با خواص خوردن شلیل
شلیل بهدلیل داشتن ویتامین A و C زیاد و الیاف گیاهی فراوان در بهبود برخی بیماریها مانند قلب و عروق نقش موثری دارد. شلیل هم مانند سایر میوهها با فاصله یک ساعت پس از غذا مصرف شود.
یک پزشک و متخصص طب سنتی گفت: شلیل در خانواده هلو و زردآلو است که طبعی سرد وتر دارد.
مواظب، پزشک و متخصص طب سنتی گفت: شلیل محرک معده، رفع کننده التهاب و خارش پوست است، خوردن ۶۰ گرم از آب برگ شلیل و شکوفه شلیل و یا هلو به تنهایی یا همراه با شکر برای از بین بردن کرم معده بسیار مفید است و بهتر است به صورت تازه مصرف شود.
این پزشک گفت: شلیل بهدلیل داشتن ویتامین A و C زیاد و الیاف گیاهی فراوان در بهبود برخی بیماریها مانند قلب و عروق نقش موثری دارد. شلیل هم مانند سایر میوهها با فاصله یک ساعت پس از غذا مصرف شود.
خواص شلیل در طب سنتی
شلیل میوهای مناسب برای افراد گرم مزاج است و تشنگی و حرارت در بدن را کاهش میدهد. خواص شلیل بسیار فراوان است. از جمله خواص شلیل میتوان به مواردی مانند درمان یبوست، جلوگیری از کم خونی، مهار رشد تومور، بهبود خواب، کاهش علائم آرتروز، پاکسازی کلیه، کاهش استرس و اضطراب، تسریع التیام زخم، جوان سازی پوست، تقویت کبد، تصفیه خون، ضد سرطان، جلوگیری از دیابت، کاهش کلسترول بد، حفظ سلامت قلب، جلوگیری از ریزش مو، درمان اسهال، تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش طول عمر، کاهش وزن، تقویت پوست و کنترل فشار خون بالا اشاره کرد. در ادامه به بررسی برخی از خواص شلیل میپردازیم.
خواص شلیل برای جلوگیری از سرطان
شلیل یک منبع از ویتامینهایی مانند ویتامین C و ویتامین A و پلی فنولهای دیگری است که عملکردی مانند آنتی اکسیدانها دارد. آنتی اکسیدانهای موجود در شلیل از بدن در مقابل اثرات رادیکالهای آزاد موجود در بدن که میتوانند منجر به آسیب DNA شود محافظت میکنند. یکی از علل بروز سرطان آسیب دیدن DNA است و شلیل با جلوگیری از این اتفاق میتواند موجب کاهش احتمال خطر ابتلا به سرطان میشود. مطالعات و تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدانهای شلیل در مبارزه با سرطانهای دهان و رحم موثر هستند. بنابراین یکی از خواص شلیل جلوگیری از ابتلا به سرطان است.