میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
گوناگون

نحوه تکثیر کردن گل شمعدانی

شمعدانی یکی از گیاهان آپارتمانی محبوب در میان افراد می‌باشد که باید توجه داشته باشید که روش های زیادی برای تکثیر این گیاه وجود دارد، در ادامه مطلب نحوه تکثیر کردن گل شمعدانی را شرح داده ایم.

تبلیغ در عصر ترکیه

روش های قلمه زنی شمعدانی

شمعدانی یکی از گل های محبوب آپارتمانی است که نحوه نگهداری از آن نی زکار بسیار آسانی می‌باشد، باید توجه داشته باشید که نحوه تکثیر کردن گل شمعدانی نیز کار بسیار آسانی است که در ادامه مطلب قصد داریم به بررسی روش های آن به طور کامل بپردازیم.

نحوه قلمه زنی شمعدانی
به گزارش گل گیفت، بهترین زمان برای قلمه زدن زمانی است که گیاه شمعدانی رشد جدیدی داشته باشد و قبل از اینکه جوانه بزند، در هر زمانی از فصل رشد است؛ اگر شمعدانی های باغی را به صورت یکساله پرورش می دهید، قلمه زدن در پاییز قبل از محو شدن گیاهان به این معنی است که قلمه های جدیدی را برای کاشت در بهار خواهید داشت.

توجه داشته باشید که برای قلمه زنی گیاه آپارتمانی ساقه ای محکم با برگ های سالم انتخاب کنید. سعی کنید از رشد سست جدید و ساقه های قدیمی تر و چوبی و همچنین ساقه هایی که شاخ و برگ های تغییر رنگ داده یا آسیب دیده دارند اجتناب کنید.

از هرس تمیز و تیز یا یک تیغه خوب برای برش دادن ساقه استفاده کنید و برش ساقه گياه را درست زیر یک گره برگ و چهار تا شش اینچ از نوک ساقه پایین بیاورید.

شاخ و برگ های پایینی را جدا کنید، دو یا سه برگ در بالای آن باقی بمانید، بنابراین شما سه تا چهار اینچ ساقه خالی داشته باشید. جوانه های گل یا برگ را حذف کنید، زیرا ممکن است انرژی را از تشکیل ریشه دور کنند.

شمعدانی

ریشه زایی ساقه شمعداني در آب
ساقه را در یک شیشه یا شیشه تمیز و شفاف به عمق چهار تا شش اینچ قرار دهید. شیشه را با آب به اندازه ای پر کنید که ساقه اصلی را بپوشاند، اما نه به اندازه ای که برگ ها را لمس کند. روی طاقچه آفتابگیر در مکانی قرار دهید که دمای متوسط ​​65-75 درجه سانتی گراد را حفظ کند. برای تازه نگه داشتن آب آن را روزانه عوض کنید. پس از حدود چهار هفته، شما باید رشد ریشه ها را در پایین ساقه مشاهده کنید.

ریشه زایی در خاك یکی از روش های تکثیر کردن گل شمعدانی
يكي ديگر از روش هاي تكثير گياه شمعداني یک روش جایگزین استفاده از محیط گلدان استریل به جای آب است، یک ظرف تمیز با سوراخ های زهکشی خوب و عمق چهار تا شش اینچ انتخاب کنید.

ظرف را با محیط گلدانی، تا حدود یک و نیم اینچ زیر لبه پر کنید. در صورت تمایل می توانید انتهای بریده شده ساقه را به پودر هورمون ریشه زایی آغشته کنید. یک سوراخ ایجاد کنید و ساقه را در محیط گلدان قرار دهید و آن را به اندازه ای پایین فشار دهید که تمام مکان هایی که برگ ها برداشته شده اند را بپوشاند، زیرا ریشه ها از این گره های برگ تشکیل می شوند.

محیط گلدان را در اطراف ساقه محکم کنید تا محکم شود. آب را کاملا آب کنید و در مکانی با دمای متوسط ​​65-75 درجه فارنهایت و نور شدید خورشید قرار دهید. در صورت تمایل می توانید از تشک حرارتی استفاده کنید و نور را رشد دهید.

محیط گلدان را کمی مرطوب نگه دارید اما هرگز اجازه ندهید که خیس شود یا کاملا خشک شود. برخی از مردم دوست دارند با قرار دادن یک کیسه پلاستیکی شفاف روی گلدان، یک گلخانه کوچک برای قلمه ایجاد کنند. این یک راه هوشمندانه برای حفظ دمای مناسب محیط و رطوبت مورد نیاز است.

اگر این روش را انتخاب کردید، حتما کیسه را ببندید یا گیاه را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید وگرنه ممکن است بیش از حد گرم شود.

شمعدانی1

پیوند زدن گياه شمعداني
هنگامی که ریشه ها را از داخل ظرف شفاف یا شاخه های جدید روی ساقه های رشد کرده در محیط گلدان مشاهده کردید، متوجه خواهید شد که قلمه های شما در حال رشد هستند. زمانی که ریشه ها یک یا دو اینچ طول دارند یا در قلمه های گلدانی خود شاهد رشد برگی جدید هستید، می توانید فرآیند عادت دادن آنها به فضای باز را شروع کنید، فرآیندی که به آن سخت شدن می گویند.

توجه داشته باشيد كه اگر قلمه های خود را در پاییز برداشتید، مطمئن شوید که صبر کنید تا تمام خطر سرمازدگی برطرف شود. گیاهان را به مدت یک هفته هر روز چند ساعت بیرون بگذارید. ابتدا آنها را در مکانی سرپوشیده قرار دهید و به تدریج در فضای باز قرار دهید. از هر روزی که آب و هوای نامناسبی در پیش بینی وجود دارد بگذرید. در پایان هفته، زمان آن است که با کاشت قلمه های ریشه دار و جوانه زده خود در باغ، فرآیند تکثیر را تکمیل کنید.

سوالات متداول نحوه تکثیر کردن گل شمعدانی

چه روش هايي براي تكثير گل شمعداني وجود دارد؟
به طور كلي براي تكثير كردن اين گياه آپارتماني زيبا مي‌توانيد از روش هايي همچون قلمه زني، گيوند زدن، روشه زايي در آب و … استفاده نماييد.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا