سرنوشت فیش عمره افراد فوتشده چه میشود؟
معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره سرنوشت فیش حج عمره افراد فوتشده و افرادی که جزو اولویتهای اعلام شده هستند اما قصد عزیمت به عمره را ندارند، توضیحاتی بیان کرد.
غلامرضا رضایی درباره فیش عمره مفرده افرادی که طی سالیان گذشته به دیار باقی شتافتهاند، اظهار کرد: برای فیشهای عمره این دسته از افراد باید امور مربوط به انحصار وراثت انجام شود و در نهایت خانواده آنها درباره آن تصمیمگیری کنند که یا فردی از خانواده به سفر اعزام شود یا فیش را به فرد دیگری واگذار کنند.
وی ادامه داد: سایر افرادی که قصد واگذاری (فروش) فیشهای خود را دارند یا به دنبال دریافت فیش برای اعزام هستند نیز باید به دفاتر زیارتی سراسر کشور مراجعه کنند.
معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت همچنین درباره افرادی که جزو اولویتهای اعلام شده هستند اما قصد عزیمت به عمره را ندارند، تصریح کرد: فیش عمره این دسته از افراد اعتبار خود را از دست نمیدهد و آنها میتوانند با ظرفیتهایی که در دورههای بعدی اعلام میشود برای ثبتنام اقدام کنند بنابراین هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
از ۲۲ آذر ماه ثبت نام از متقاضیان شرکت در عمره مفرده برای اولویتهای یک تا ۴۰۰ آغاز شده است و افراد میتوانند با مراجعه به سامانه omreh.haj.ir نسبت به درج اطلاعات اولیه خود اقدام کنند.
نخستین اعزام کاروان عمره از ۱۳ دی، از استان تهران انجام میشود و این روند تا ۱۰ اسفند، یعنی پیش از آغاز ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. در این مدت ۷۰ هزار نفر در قالب ۵۷۰ کاروان اعزام خواهند شد؛ مدت سفر نیز ۱۰ روز است که ۵ روز آن در مکه و ۵ روز دیگر در مدینه منوره سپری خواهد شد.
در عمره امسال ۱۰ گروه قیمتی تعیین شده که نسبت به کیفیت هتل متغیر است؛ کمترین قیمت با همه خدمات ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و بیشترین قیمت با همه خدمات ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.