میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
ترکیه در یک دقیقه

درباره باورهای دینی بحث نکنید

تبلیغ در عصر ترکیه

عصر ترکیه – پوشش و چهره افراد متدین در ایران را ملاک تشخیص افراد دیندار در ترکیه فرار ندهید. بسیاری از مردم ترکیه، دارای باورهای عمیق دینی هستند، هر چند شاید در ظاهر بروز ندهند؛ مثلاً خانم های بسیاری اصلاً حجاب ندارند ولی مقید به نماز و روزه هستند. شاید باورتان نشود ولی چند سال قبل یورو نیوز، تصویری از یک خانم در ترکیه را منتشر کرد که در یکی از سواحل این کشور با “بیکینی” نماز می خواند!

البته چنین چیزی عمومیت ندارد و خانم های ترک هنگام نماز حجاب بر سر می کنند. غرض این است که در جریان باشیم که ملاک ها و ذهنیت های ایران را در ترکیه کنار بگذاریم و نگاه واقعی تری به جامعه ترکیه داشته باشیم.

بنابراین ؛ توصیه می کنیم در ترکیه با افراد وارد بحث و جدل دینی نشوید. اکثرشان دوست دارند باورهای دینی و معنوی شان را بین خود و خدای خود نگه دارند، نه این که دین را وسیله ای برای کسب زندگی دنیوی قرار دهند.

پس به احترام باورهای دینی و مذهبی شان، بهتر است وارد این ساحت نشوید.

(تجربه ای در این باره دارید؟)

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

  1. در پاسخ به نظرات شما:
    1- بحث و گفتگو درباره باورهای دینی و معنوی همیشه به معنی ظاهرسازی و کسب زندگی دنیوی نیست، بلکه گفتگوی سازنده برای تعمیق باورها، از بین بردن شک و تردیدها، رسیدن به یقین و زدودن باورهای غلط و خرافی و ظاهری دین، مفید است.
    2- دین فقط نماز و روزه و حجاب موقع نماز و… نیست؛ دین راه و رسم زندگی سالم، درست و انسانی است؛ نمی شود هم باور عمیق به دین داشت و هم مانند افراد بی دین و لاابالی با بیکینی کنار ساحل تن و اندام خود را به معرض نمایش افراد هوسران و شهوتران گذاشت!
    همچنان که افرادی که دین را وسیله خودنمایی و زندگی دنیوی و مالی خود قراد داده اند تنها ظاهر و پوسته دین را دارند، افرادی که از دین فقط نماز و روزه را انجام می دهند و کاری به دستورات آن در نحوه زندگی اجتماعی ندارند، نیز تنها به ظاهر و در خفا مسلمانند.
    3- اینکه عده ای می گویند باورهای دینی و معنوی را باید بین خود و خدای خود نگه داشت، یا نمی دانند که دین، راه و رسم زندگی فری و هم اجتماعی است یا مخالفان و دشمنان دین و معنویت هستند و اینطوری می خواهند دین و معنویت را به کنار بکشند و محدود کنند.

    1. عزیز دل وقتی در یک کشور دیگری هستی، باید بیشتر مراقب حرفایت و رفتارت باشی.منظور نویسنده این هست که در بین مردم میزبان حساسیت ایجاد نکنیم. نگاه منفی ایجاد نکنیم. چرا که در عین حال که ما نماینده خودمان هستیم بلکه نماینده کشورمان، مذهبمان و قومیت خودمان در آن جا نیز هستیم و فردا برای بقیه هموطنانمان مشکلی ایجاد نشود. بنابراین باید اثری سازنده و مثبت ایجاد کنیم. در جامعه میزبان بحث در مورد اعتقادات سخت تر خواهد بود و به شما با چشم خارجی نگاه خواهند کرد. البته شرط امر به معروف و نهی از منکر امید برای اصلاح داشتن و سازنده بودن آن هست و البته به روش درست از طرف شخص شایسته. پس باید بسیار بیشتر مراقب بود.

    2. امثال شما هر جا و هر زمان میخواهین فضول کار مردم باشید. حتی اینقدر گستاخید که فکر میکنی می تونی بری تو یه کشور دیگه و سرک بکشی تو زندگی و اعتقاد مردم اونجا. مطلب رو بخون و بگو چشم. حتی از کامنت و سایت کشور همسایه هم میخواهی در جهت کسب زندگی و رفاه دنیوی استفاده کنی.

    3. احسنت !!
      کاملا درست
      این ها فکر کردن که دین فقط یه رابطه خیلی ساده بین انسان و خدا هست ولی در نظر نمیگیرن که دین تمام جوانب زندگی انسان رو در بر میگیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا