بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو
سراسر جهان

رونمایی آمریکا از پیشرفته‌ترین کشتی جنگی جهان

ایالات متحده آمریکا از پیشرفته‌ترین کشتی جنگی جهان با قابلیت‌های بی‌نظیر رونمایی کرد. این کشتی که به آخرین دستاوردهای مهندسی دریایی مجهز شده، توانایی‌های ناوگان دریایی آمریکا را به سطح جدیدی ارتقا خواهد داد.

کرمان موتور

در ایالت دلاور آمریکا، شرکت دفاعی Eureka Naval Craft از طرحی رونمایی کرده که آن را به عنوان پیشرفته‌ترین کشتی جنگی خودکار دریایی که تاکنون در دنیا طراحی و ساخته شده معرفی می‌کند.

رونمایی از پیشرفته‌ترین کشتی جنگی جهان

به گزارش گجت نیوز، این شناور جنگی با نام AIRCAT Bengal MC یک شناور اثر سطحی (SES) چندمنظوره با طول تقریبی 36 متر است. این شناور که حاصل همکاری مشترک بین Eureka، شرکت ESNA Naval Architects و Greenroom است، این قابلیت را دارد که توانایی‌های عملیات تهاجمی را به طور چشمگیری ارتقا بخشد.

شرکت Eureka ادعا می‌کند که این شناور، نخستین کشتی خودکار دریایی جهان است که قادر به حمل باری به وزن 44 تن بوده و می‌تواند به حداکثر سرعت 50 گره دریایی دست یابد و همچنین از برد عملیاتی 1000 مایل دریایی برخوردار است.

پیش‌بینی می‌شود که این شناور پیشرفته به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، سپاه تفنگداران دریایی این کشور و نیروی دریایی کشورهای متحد آمریکا، از جمله اعضای پیمان AUKUS و سازمان ناتو و همچنین کشورهایی نظیر سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، تایلند و فیلیپین عرضه شود.

گفته می‌شود AIRCAT توانایی انجام عملیات هم به صورت با سرنشین و هم بدون سرنشین را دارد. به علاوه، این شناور دارای قابلیت‌های تهاجمی مرگباری است و می‌تواند موشک‌های کروز تاماهاوک و موشک‌های ضد کشتی نوال استرایک (NSM) را شلیک کند.

پیشرفته‌ترین کشتی جنگی جهان، با توانایی پرتاب موشک‌های تاماهاوک و موشک‌های نوال استرایک، نیاز به ناوهای جنگی بزرگ و پرهزینه با خدمه را رفع می‌کند و وابستگی به آن‌ها را کمتر خواهد کرد. بو ژاردین، مدیرعامل شرکت Eureka می‌گوید: «ما از رونمایی شناور AIRCAT Bengal MC خیلی خوشحالیم. حقیقت این است که بازار دریایی در این کلاس وزنی احتیاج به یک تغییر اساسی دارد. خیلی از شناورهای امروزی قدیمی، کند و پرهزینه هستند.»

گفته می‌شود که این شناور با مصرف سوخت کمتر و هزینه عملیاتی پایین‌تر، یک انتخاب خیلی خوب برای نیروهای دریایی است که می‌خواهند با همان بودجه، بیشترین استفاده را ببرد و در عین حال، توانایی‌های پیشرفته خود را حفظ کنند. شرکت Eureka تأکید دارد که این شناور می‌تواند به عنوان یک وسیله برای جابجایی نیروها، پشتیبانی از عملیات آبی-خاکی، سکوی جنگ الکترونیک، ناو مادر برای پهپادها و همچنین برای مین‌گذاری و مقابله با مین‌ها به کار رود.

کشتی جنگی AIRCAT Bengal MC از سامانه نرم‌افزاری خودکار و پیشرفته دریایی موسوم به GAMA که حاصل سال‌ها تلاش شرکت گرینروم بوده بهره‌مند خواهد شد. این شناور به صورت خودکار به جمع شناورهای AIRCAT یورکا، شامل مدل‌های بنگال، لینکس، جگوار و پانتر خواهد پیوست. هر یک از این شناورها برای انجام ماموریت‌های ویژه، از جمله تهاجم سریع، شناسایی، امداد و نجات، انتقال سریع نیروها و پشتیبانی لجستیکی بدون سرنشین، طراحی و تولید شده‌اند. طراحی ماژولار شناورهای دریایی یورکا این امکان را برای مشتریان فراهم می‌سازد تا شناورها را مطابق با نیازهای عملیاتی خاص خود سفارشی‌سازی کنند.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا