بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو
گوناگون

آسمان به‌زودی به زمین لبخند می‌زند

مقارنه سه‌گانه نادری از ماه، زحل و زهره در آسمان شب ۲۵ آوریل (پنجم اردیبهشت) باعث تشکیل یک «صورتک خندان» می‌شود.

کرمان موتور

تماشاگران آسمان از ناسا پیش‌بینی کرده‌اند که اگر در ساعات اولیه روز ۲۵ آوریل به آسمان نگاه کنید، ممکن است آسمان را ببینید که به شما لبخند می‌زند.

به گزارش ایسنا، در روزهای ۲۴ و ۲۵ آوریل (چهارم و پنجم اردیبهشت) یک منظره آسمانی نادر به نام مقارنه سه گانه رخ می‌دهد. صبح روز جمعه ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت)، زهره، زحل و هلال ماه نزدیک به هم در آسمان قبل از سپیده‌دم ظاهر می‌شوند و شکل مثلثی شکلی را تشکیل می‌دهند که شبیه به یک صورتک خندان است. به گفته ناسا، این منظره آسمانی را در نزدیکی افق شرقی درست قبل از طلوع خورشید می‌توان مشاهده کرد. هر دو سیاره درخشان هستند و به راحتی با چشم غیر مسلح دیده می‌شوند.

به گفته ناسا، عطارد همچنین ممکن است در زیر این سه گانه برای کسانی که دید واضحی از افق دارند، قابل مشاهده باشد. عطارد بر خلاف سیارات بزرگتر، در آسمان بسیار پایین ظاهر می‌شود، بنابراین ممکن است در همه جا قابل مشاهده نباشد.

مقارنه سه گانه چیست؟

در نجوم، زمانی که دو یا چند جرم آسمانی در آسمان شب بسیار نزدیک به هم ظاهر می‌شوند، مقارنه اتفاق می‌افتد. هنگامی که سه جرم آسمانی درگیر این پدیده شوند، به آن یک مقارنه سه‌گانه گفته می‌شود.

برندا کولبرتسون (Brenda Culbertson)، سفیر منظومه شمسی ناسا، به ایستگاه تلویزیونی محلی کانزاس گفته است: زهره بالاتر از افق شرقی و زحل در پایین‌تر قرار می‌گیرد و یک هلال نازک ماه کمی پایین‌تر و کمی‌ دورتر از شمال قرار می‌گیرد. هلال ماه مانند یک لبخند به نظر می‌رسد و برای برخی افراد این ممکن است شبیه به یک صورتک خندان باشد.

این صورتک از هر نقطه از جهان در شرایط جوی خوب قابل مشاهده خواهد بود، اگرچه پنجره‌ زمانی برای تماشای آن کوتاه خواهد بود و کمی پس از این مقارنه، خورشید طلوع خواهد کرد.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا