بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو
آخرین خبرها

ممنوعیت ورود به مناطق جنگلی در استان موغلا

رکیه یکی از کشورهایی است که دارای منابع طبیعی غنی از جمله جنگل‌های وسیع و متنوع است. طبق آمارها، حدود 29 درصد از مساحت کل کشور معادل 22 میلیون هکتار از زمین های ترکیه را جنگل‌ها پوشانده اند.

کرمان موتور

ورود به مناطق جنگلی با ریسک بالای آتش‌سوزی در استان موغلا  از 1 مه تا 30 نوامبر ممنوع خواهد شد.

به گزارش عصرترکیه به نقل از آناتولی، در نشست آمادگی برای مقابله با آتش‌سوزی‌های جنگلی در سال 2025 که در استانداری موغلا برگزار شد، اقدامات پیشگیرانه، هماهنگی‌ها، نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز، سیستم‌های هشدار زودهنگام، آموزش و اقدامات آگاهی‌بخشی، و همچنین بررسی عملکرد نیروهای داوطلب در مقابله با آتش‌سوزی‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، علاوه بر برنامه‌های مربوط به شناسایی مناطق حساس به آتش‌سوزی، استفاده از فناوری‌های نظارتی و هشداردهنده، و آگاهی‌بخشی به ساکنان روستاهای جنگلی، تصمیمات جدیدی برای حمایت از مردم اتخاذ شد. به عنوان مثال، سوزاندن علف و شاخه در مزارع و باغ‌ها در نزدیکی جنگل طبق ماده 76 قانون جنگل‌ها ممنوع اعلام شد و کشاورزان در این زمینه آموزش خواهند دید.

همچنین، برای افرادی که با ماشین‌آلات کشاورزی در مناطق جنگلی فعالیت می‌کنند، از جمله کشاورزان و زنبورداران، الزام به داشتن تانکر آب و کپسول آتش‌نشانی وجود خواهد داشت. در ماه‌های تابستان، شناسایی هویت زنبورداران و چوپانانی که از خارج به این منطقه می‌آیند، توسط مقامات محلی انجام خواهد شد و به این افراد آموزش مقابله با آتش‌سوزی داده خواهد شد.

از 1 مه تا 30 نوامبر نیز ورود به جنگل‌ها در مناطق با ریسک بالای آتش‌سوزی ممنوع خواهد شد و در ماه‌های ژوئیه و اوت، گشت‌های پلیس در جاده‌های جنگلی افزایش خواهد یافت. همچنین، از پارک خودروهایی که مانع عبور ماشین‌های آتش‌نشانی می‌شوند، جلوگیری خواهد شد و گشت‌های بازدارنده در این ماه‌ها بیشتر انجام خواهد شد.

بر همین اساس در مناطق جنگلی و توریستی، استفاده از وسایل تفریحی که ممکن است خطر آتش‌سوزی ایجاد کنند، مانند ترقه و بادبادک‌های آتش‌زا، تحت نظارت شهرداری‌ها قرار خواهد گرفت.

گفتنی است ترکیه یکی از کشورهایی است که دارای منابع طبیعی غنی از جمله جنگل‌های وسیع و متنوع است. طبق آمارها، حدود 29 درصد از مساحت کل کشور معادل 22 میلیون هکتار از زمین های ترکیه را جنگل‌ها پوشانده اند.

با این حال، در سال‌های اخیر، جنگل‌های ترکیه با چالش‌هایی مانند آتش‌سوزی‌های گسترده، قاچاق چوب، تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی مواجه شده‌اند. آتش‌سوزی‌های فصلی در تابستان‌ها، به ویژه در مناطق جنوبی و غربی کشور، تهدیدی جدی برای جنگل‌ها به شمار می‌روند و در پاسخ به این مشکلات، دولت ترکیه برنامه‌های مختلفی برای حفاظت از جنگل‌ها و افزایش پوشش جنگلی کشور به اجرا گذاشته است.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا