میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
گوناگون

کاشت باقلا سبز در فصل سرما

باقلا سبز گیاهی است که باید قبل از زمستان کاشته شود، هر چند برخی از گونه‌های این گیاه مقاومت بیشتری در برابر سرمای زمستان دارند، اما به هر حال پاییز زمان مناسبی برای این کار است.

تبلیغ در عصر ترکیه

به خاطر داشته باشید که برای پرورش این گیاه باید از آن در برابر سرمای شدید محافظت کنید. کشاورزان معمولا برای محافظت از این گیاه در برابر سرما، روی آن را با مقداری پشم گوسفند و کاه می‌پوشانند.

به گزارش اکالابلاگ، اگر در فصل سردسیر اقدام به کاشت این گیاه می‌کنید، بهتر است تا اوایل بهار برای برداشت باقلا منتظر بمانید تا گیاه شما به خوبی رشد کند و باقلاها برسند. در این مقاله می‌توانید با کاشت باقلا سبز در فصل سرما آشنا شوید.

روش کاشت باقلا سبز در پاییز

برای کاشت باقلا سبز می‌توانید آن را در گلدان یا باغچه بکارید. به منظور پرورش این گیاه باید از خاک حاصلخیز با زهکشی مناسب استفاده کنید. بسیاری از باغبان‌ها باقلا را مستقیما در خاک باغچه می‌کارند، اما اگر خاک باغچه شما بافت متراکم و رس مانند دارد، بهتر است ابتدا گیاه را در گلدان بکارید و در صورت نیاز بعدا آن را به باغچه منتقل کنید. باقلا مثل همه حبوبات دیگر باید فضای کافی برای رشد ریشه‌ها به سمت پایین داشته باشد.

برای کاشت باقلا باید آن را در عمق ۵ سانتی‌متری خاک فشار دهید. دانه‌های باقلا را با فاصله حدود ۱۵ سانتی‌متری از هم بکارید. در ادامه گلدان را در مکانی آفتابی قرار دارید. بعد از کاشت باقلا سبز باید آن را به صورت مرتب آبیاری کنید. این گیاه باید از علف‌های هرز دور نگه داشته شود، بنابراین در صورت رشد کوچک‌ترین علفی در کنار گیاه، به سرعت آن را از ریشه جدا کنید.

زمانی که گیاه شروع به گل دهی می‌کند و علف‌ها رشد می‌کنند، باید به خوبی به آن آب بدهید. برخی از گونه‌های باقلا سبز بیشتر از یک متر رشد می‌کنند. پرورش این گیاه در خانه، راحت‌تر از چیزی است که تصور می‌کنی، اما در فصل بهار و تابستان مراقب شته‌های شیره خوار باشید و اگر برگ‌های گیاه پر از شته و آفت شد، حتما از سم مخصوص برای رفع آن استفاده کنید.

اگر پاییز اقدام به کاشت باقلا سبز کنید، غلاف‌های باقلا سبز تا بهار رشد می‌کنند. اگر این گیاه را در اوایل بهار بکارید، احتمالا در تابستان می‌توانید باقلای تازه برداشت کنید. می‌توانید باقلا سبز را کمی نارس‌تر بچینید و با پوست بپزید و میل کنید یا این که صبر کنید گیاه به طور کامل برسد و سپس دانه‌های باقلا را از غلاف جدا کنید و از آن برای درست کردن انواع غذا استفاده کنید.

نکته جالبی که باید در مورد کاشت باقلا بدانید، این است که این گیاه برای خاک مفید است. وقتی باقلاها را به طور کامل برداشت کردید، اجازه دهید ریشه آن در خاک بماند. این کار موجب افزایش سطح نیتروژن خاک می‌شود و بستر را برای کاشت گیاهان آماده می‌کند.

 منبع: theguardian

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا