میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سراسر جهان

۱۰ کشوری که در سال ۲۰۲۴ بالاترین میانگین ثروت را دارند

سرانه میانگین ثروت، کل ثروت یک کشور تقسیم بر جمعیت بزرگسال آن است؛ این ارقام می‌توانند تحت تأثیر مقادیر بسیار بالا یا پایین، مانند ثروت میلیاردرها، قرار گیرند.

تبلیغ در عصر ترکیه

در سال ۲۰۲۳، ثروت جهانی با بهبود بازار‌های سهام جهانی و کاهش تورم، ۴.۲٪ افزایش یافت.

به گزارش روزیاتو، در حالی که اروپا، خاورمیانه و آفریقا سریع‌ترین رشد ثروت را داشتند، ایالات متحده با نرخ سالانه ۲.۵٪، تقریباً نیمی از سرعت این مناطق را تجربه کرد.

از دیدگاه قاره‌ای، میانگین ثروت در سال ۲۰۲۳ به شرح زیر تقسیم می‌شود:

– اروپا، خاورمیانه و آفریقا: ۱۶۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

– آسیا و اقیانوسیه: ۱۵۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

– قاره آمریکا: ۱۴۶،۰۰۰ دلار به ازای هر بزرگسال

اینفوگرافیک زیر، ۱۰ کشور برتر را بر اساس میانگین و میانه ثروت نشان می‌دهد.

سرانه میانگین ثروت، کل ثروت یک کشور تقسیم بر جمعیت بزرگسال آن است. این ارقام می‌توانند تحت تأثیر مقادیر بسیار بالا یا پایین، مانند ثروت میلیاردرها، قرار گیرند.

جدول زیر، کشور‌هایی با بالاترین میانگین ثروت در سال ۲۰۲۳ را در مجموعه‌ای از ۵۶ کشور نشان می‌دهد که تقریباً ۹۲.۲٪ از جمعیت جهان را پوشش می‌دهند:

سوئیس با افزایش میانگین ثروت از ۶۸۵،۲۲۶ دلار در سال ۲۰۲۲ به ۷۰۹،۶۱۲ دلار در سال ۲۰۲۳، در کل رتبه اول را دارد.

همانطور که می‌بینیم، بسیاری از ثروتمندترین کشورها، از جمله لوکزامبورگ و سنگاپور، کشور‌های کوچک با بخش‌های مالی شکوفا هستند. این کشور‌ها از سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی قابل توجه و سیاست‌های حمایتی از کسب و کار بهره می‌برند که به افزایش ثروت اقتصادی کمک می‌کند. در سنگاپور، سود سرمایه و درآمد سهام معاف از مالیات است.

کشور‌هایی با بالاترین میانه ثروت

اگر بخواهیم معیاری دقیق‌تر از توزیع ثروت را بررسی کنیم، میانه ثروت داستان متفاوتی را بیان می‌کند. میانه ثروت، مقداری است که کل ثروت یک جمعیت را به دو نیمه تقسیم می‌کند، به طوری که نیمی از جمعیت بیشتر و نیمی کمتر از آن دارند. این معیار نشان‌دهنده «میانه جمعیت» است.

همانطور که جدول زیر نشان می‌دهد، میانه ثروت در بسیاری از کشور‌ها بسیار کمتر از ارقام میانگین است، که نشان‌دهنده شکاف‌های ثروت در جمعیت‌ها است. در سوئیس، این رقم چهار برابر کمتر است، در حالی که در ایالات متحده، میانه ثروت تقریباً پنج برابر کمتر است:

با این معیار، لوکزامبورگ در صدر قرار دارد، کشوری با بالاترین تراکم میلیونر‌ها در جهان.

تقریباً ۱۶٪ از جمعیت این کشور میلیونر هستند، در مقایسه با میانگین ۱.۵٪ در ۵۶ کشور مورد بررسی. علاوه بر این، در لوکزامبورگ با جمعیت ۶۵۳،۰۰۰ نفری، هیچ میلیاردری وجود ندارد.

علاوه بر این، استرالیا و بلژیک در رتبه‌بندی بالا می‌آیند، به طوری که بلژیک شکاف بسیار کمی بین میانگین و میانه ثروت دارد. بخشی از این امر به مالکیت بالای املاک و مستغلات در بلژیک نسبت داده می‌شود، جایی که ۱۰٪ از جمعیت بیش از یک خانه دارند.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا