بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو
ترکیه

کلاهبرداری 12 میلیون لیری از شش زن در بورسا با وعده ازدواج

"اوغور ت." که با اتهام «کلاهبرداری سازمان‌یافته» بازداشت و با قید وثیقه و ممنوعیت خروج از کشور آزاد شده، اتهامات را رد کرد و گفت: من کسی را فریب نداده‌ام. آن‌ها داوطلبانه پول دادند.

کرمان موتور

شش زن در شهر بورسا ادعا کردند که توسط فردی به نام “اوغور ت.”، که خود را طراح داخلی و مشاور املاک معرفی کرده بود، با وعده ازدواج فریب خورده و در مجموع ۱۲ میلیون لیر از آن‌ها کلاهبرداری شده است.

به گزارش عصرترکیه به نقل از سی ان ان ترک، ” اوغور ت.” ۳۸ ساله از طریق شبکه‌های اجتماعی با این زنان، که بین ۳۳ تا ۵۰ سال سن دارند، ارتباط برقرار کرده و با جلب اعتمادشان، مبالغ هنگفتی به بهانه مشکلات مالی دریافت کرده است. سه نفر از این زنان با اتهام «کلاهبرداری سازمان‌یافته» شکایت کرده‌اند و یکی نیز به دلیل ضرب و شتم، حکم تعقیب علیه متهم گرفته است.

“اوغور ت.”، ساکن بورسا و پدر دو فرزند، که پنج سال پیش از همسرش جدا شده، متهم است که بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ با شش زن، از جمله” ب.چ.” (متخصص زیبایی، ۳۳ ساله)، “ش.چ.س.” (کارشناس مالی، ۴۳ ساله)، “آ.ت. “(آموزگار، ۵۰ ساله) و” گ.ت. “(حسابدار، ۳۳ ساله)، رابطه عاطفی برقرار کرده و همزمان از همه آن‌ها پول گرفته است. او با ادعاهایی مانند مشکلات مالی ناشی از پاندمی، مسدود شدن حساب‌های بانکی یا بدهی به دیگران، مبالغی بین ۲۰۰ هزار تا ۸.۵ میلیون لیر از این زنان دریافت کرده و تنها مبالغ ناچیزی را بازگردانده است.

“اوغور ت.” به هر یک از زنان درباره دیگران به‌عنوان «خواهر معنوی»، «دوست صمیمی» یا «رفیق نزدیک» سخن گفته و روابط خود را پنهان کرده است. این زنان پس از قطع ارتباط توسط متهم و عدم بازپرداخت بدهی‌ها، از طریق شبکه‌های اجتماعی یکدیگر را پیدا کرده و متوجه ترفند او شدند.

“ب.چ.”، که ۲۰۰ هزار لیر از دست داده، گفت:«اوغور ادعا کرد زنی که نامش را در تلفن او دیدم، خواهر معنوی‌اش است. اما بعد متوجه شدم او هم فریب خورده. هشت بار برایش وام گرفتم و او مرا مورد آزار کلامی و جسمی قرار داد. توانستم حکم تعقیب بگیرم. او زنان را در مکان‌های عمومی شناسایی و فریب می‌دهد.

“ش.چ.س”.، که ۱.۲ میلیون لیر از دست داده، اظهار داشت: به او اعتماد کردم چون پدر دو فرزند بود. ابتدا مبالغ کوچکی را بازگرداند، اما بعداً فهمیدم همه چیز نقشه بود. حالا به دلیل بدهی‌های بانکی در تنگنای مالی هستم.

“آ.ت.”، که ۱.۲ میلیون لیر پرداخت کرده، گفت: او با پیام‌های جعلی از بانک مرکزی مرا فریب داد. وقتی مشکوک شدم، دیگر پاسخم را نداد. پرونده‌ام در دادسرا در جریان است.

“گ.ت.”، که ۸.۵ میلیون لیر از دست داده، بیان کرد: همه‌چیز با ۲۰۰ لیر برای فرزندش شروع شد. او با پیام‌های جعلی و ادعای فروش خانه مرا فریب داد. چهار سال حقوقم را ندیدم و تحت فشار روانی بودم. او حتی تحصیلات راهنمایی دارد، اما خود را معمار معرفی می‌کند.

“اوغور ت.” که با اتهام «کلاهبرداری سازمان‌یافته» بازداشت و با قید وثیقه و ممنوعیت خروج از کشور آزاد شده، اتهامات را رد کرد و گفت: من کسی را فریب نداده‌ام. آن‌ها داوطلبانه پول دادند. اگر نمی‌خواستند، نمی‌دادند. به سه نفر بدهکارم و پیشنهاد بازپرداخت اقساطی دادم، اما قبول نکردند. پول‌ها را در بورس کریپتو از دست دادم.

این شش زن با تشکیل گروهی در شبکه‌های اجتماعی، برای جلوگیری از فریب دیگران و بازپس‌گیری پول‌هایشان، پرونده‌های قضایی را پیگیری می‌کنند. مقامات قضایی در حال بررسی شکایات هستند و تحقیقات ادامه دارد.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا