کارت به کارتهای جعلی را بشناسید
رییس پلیس آگاهی تهران از کلاهبرداری با شیوه خرید اموال شهروندان در فضای مجازی با ارایه رسید جعلی خبر داد.
سردار کارآگاه علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره کلاهبرداری مشابه به شیوه خرید اموال شهروندان در فضای مجازی و ارائه رسید جعلی، رسیدگی به موضوع در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان در گام نخست طی تحقیق از مالباختهای به دست آوردند، این شهروند در مردادماه سال جاری یک دستگاه تلفن همراه را به قیمت ۱۹۰ میلیون ریال در یکی از سایتهای خرید و فروش اینترنتی آگهی کرده و پس از تماس فردی که مدعی خرید تلفن همراه بوده قرار ملاقات حضوری با وی میگذارد.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: شاکی پس از دریافت رسید انتقال وجه و تحویل تلفن همراه متوجه میشود که رسید دریافتی جعلی بوده و مبلغی به حساب وی واریز نشده است.
سردار ولیپور گودرزی تصریح کرد: با تجمیع پروندههای مشابه و پالایش اطلاعات به دست آمده در نهایت هویت و مخفیگاه کلاهبردار در جنوب غرب تهران شناسایی و در ادامه پس از هماهنگیهای قضائی در مخفیگاهش دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران انتقال یافت.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه بیان داشت: متهم در تحقیقات اولیه ضمن اعتراف به جرم ارتکابی، اظهار کرد، اموال به سرقت رفته را به مالخری برای اوراق و یا فروش میفروخته و پول حاصل از آن را نیز به حساب یکی از اقوامش واریز میکرده است.
رئیس پلیس آگاهی تهران عنوان کرد: کارآگاهان در ادامه موفق شدند با استفاده از روشهای میدانی و اطلاعاتی گسترده مخفیگاه مالخر و همدست سارق را شناسایی و آنها را در ۲ عملیات غافلگیرانه و منسجم در غرب و شرق استان تهران دستگیر کردند.
وی در پایان با بیان اینکه متهمان به ۲۰ فقره کلاهبرداری به همین شیوه اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی هر ۳ متهم برای تکمیل تحقیقات بیشتر و کشف جزئیات پرنده در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند.
خوب این توضیح کجاش بدردمردم میخوره بایدازشیوه کلاهبرداری بنویسین نه دستگیرشدن خبرچرت وپرت میدین