پنج بازی رایانه ای ممنوعه برای کودکان زیر 13سال
این بازیها به ویژه برای کودکان زیر ۱۳ سال، میتوانند احساس واقعیت را مختل کنند و حتی به خودکشی منجر شوند.
5 بازی ممنوعه برای کودکان زیر 13
بازی های رایانه ای می تواند به رشد اجتماعی و جسمی کودکان آسیب برساند. کارشناسان می گویند بازی های محبوب در بین کودکان و جوانان منجر به اعتیاد جدی می شود. حال سوال اینجایت که کدام بازی و چه تاثیری؟
به گزارش عصر ترکیه به نقل از سی ان ان ترک، برخی از بازیهایی که بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب هستند، به طور جدی ایجاد وابستگی میکنند. این بازیها به ویژه برای کودکان زیر ۱۳ سال، میتوانند احساس واقعیت را مختل کنند و حتی به خودکشی منجر شوند. این بازیها به دلیل ایجاد رفتارهای ضد اجتماعی، میتوانند موجب اختلالات گفتاری شوند.
سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه (BTK) به دلیل محتوای نامناسب، در تاریخ ۷ اوت درسترسی به بازی ویدیویی Roblox را ممنوع کرد. اما هر روز بازیهای جدیدی به فهرست بازیهای مضر برای رشد اجتماعی و جسمی کودکان اضافه میشود. این بازیها به وضوح بر روانشناسی کودکان زیر ۱۳ سال تأثیر منفی میگذارند و میتوانند آنها را به قمار و حتی خودکشی تشویق کنند. در ادامه، ۵ بازی رایج و اعتیادآور که کودکان باید از آنها دوری کنند، معرفی شده است.
۱. BRAWL STARS : این یکی از محبوبترین بازیها در بین کودکان است. این بازی به شدت اعتیادآور بوده و محتوای خشونتآمیزی دارد. به دلیل ارائه جوایز روزانه، کودکان را به بازی کردن هر روز تشویق میکند و به خرج کردن پول نیز ترغیب میکند. برای پیشرفت در برخی مراحل، از کاربران پول میخواهد و هزینهها به قبض تلفن منتقل میشود.
۲. PUBG :یک بازی آنلاین جنگی است که خطر مواجهه با افراد نامناسب و سوءاستفاده از کودک را به همراه دارد. هدف بازی حذف رقبا و کسب مقام اول است و به شدت خشونتآمیز و اعتیادآور است.
۳. FORTNİTE : این بازی به دلیل نداشتن محتوای توهینآمیز و خشونت شدید در نرمافزار، به نظر بیخطر میرسد. اما به دلیل بازی آنلاین، خطر ملاقات با افراد نامناسب و سوءاستفاده از کودک وجود دارد. این بازی همچنین باعث مختل شدن الگوی خواب کودکان و تأخیر در رفتن به مدرسه میشود.
۴:CLASH OF CLANS:یکی از محبوبترین بازیهای دنیا که به دلیل ترویج خشونت در ایران ممنوع شد. این بازی به سرعت اعتیادآور میشود و با وجود نداشتن صحنههای خون، صحنههای جنگی و انفجارهای رنگی دارد.
۵:LEAGUE OF LEGENDS: معروف به LOL، این بازی نه تنها در بین کودکان بلکه در بین بزرگترها نیز محبوب است و اعتیادآور بوده و میتواند منجر به رفتارهای ضد اجتماعی و اختلالات گفتاری شود.