فال حافظ 8 آذر : دو بیت + زندگی بدون عشق پشیزی ارزش ندارد

فال حافظ تو در این لحظه (فال حافظ 8 آذر):
دلم رمیده لولیوشیست شورانگیز
دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز
فدای پیرهن چاک ماه رویان باد
هزار جامه تقوی و خرقه پرهیز
زندگی بدون عشق پشیزی ارزش ندارد و بی معنی خواهد شد. برای اطمینان از صداقت دوستان، آن ها را امتحان کنید. از ظاهر بینی پرهیز کرده و از کسانی که مدعی دوستی و رفاقت هستند برحذر باشید.
قناعت پیشه کنید و از طمع و حرص زدن برای مال دنیا دوری کنید. غرور و کبر عاقب خوبی ندارد. رقیبان زیادی بر سر راه دارید که راه حیله و نیرنگ بازی در پیش گرفه اند، اما با خلوص نیت و دعای خیر پدر و مادر انشالله پیروزی با شماست.
متن کامل غزل: اینجا
______________________________________
رازها و فال های بیشتر از حضرت حافظ:
فال حافظ : دو بیت + حواستان باشد که به بیراهه کشیده نشوید
فال حافظ : دو بیت + برای رسیدن به مراد دل صبوری لازم است
فال حافظ : دو بیت + با اراده قوی اقدام کنید و تلاش خود را به کار بگیرید
استقلال غزلیات حافظ
بخشی از مقاله تیمور مالمیر
دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کردستان
نسبت استقلال به ابیات غزلهای حافظ، در روزگار شاعر یا دورههای نزدیک به وی برای انکار ارزش شعرش رواج یافته؛ گاهی نیز ابیاتش را مستقل فرض کردهاند تا بتوانند با فرو ریختن کلیّت غزلها از گزند انتقاد او در امان باشند.
اما در روزگار معاصر، مسألة استقلال ابیات و عدم انسجام ساختاری غزلها را طنز حافظ شمردهاند. چنین تصوری موجب شده ارزش واقعی شعر وی پنهان بماند.
همچنین نسبت به عناصر و شخصیتهای غزلها، دیدگاههای مختلف و متضاد رواج بیابد.
بسیاری از تأویلهای خنک و بیپشتوانه نیز بر اساس همین توجه نکردن به انسجام متن غزلها شایع شده است، زیرا گزارههای ابیات را مستقل فرض کردهاند.
آنگاه گزارههایی را که به لحاظ عرف یا مذهب بغرنج بوده، تأویل کردهاند تا این گزارهها را با اعتقادات رایج هماهنگ سازند.
به رغم تصور گسستگی و استقلال ابیات، دلالتهای متعدد، نظیر تکرارها، بسامد بسیار طنز و ایهام، عدم جمع دیوان از سوی خود شاعر و تناسب این پراکندگی با کوشش پیوستة او در حک و اصلاح و تراش زدن غزلها، گواه انسجام غزل حافظ است.
کوششهایی هم که برخی محققان برای رعایت توالی ابیات با جابهجا کردن یا حذف برخی ابیات انجام دادهاند، بر مبنای تصور استقلال ابیات صورت گرفته است.
آنها میخواستهاند با این جابهجایی یا حذف، ناپیوستگی معنایی غزلها را اصلاح کنند، در حالی که ناپیوستگی نیست که لازم باشد آن را اصلاح کنند؛ این ناپیوستگیها ظاهری است و جزو ذات غزل حافظ است.
اگر هم افتادگی یا جابهجایی یا ابیات افزودهای در غزل حافظ توسط کاتبان رخ داده باشد، با تصور استقلال، نظم درست و توالی ابیات برای مصحح امکان پذیر نیست.
پیشنهاد این پژوهش، بر این اساس است که استقلال ابیات یا عدم انسجام، ظاهری است. ابیاتی که مستقل نموده شده، مستقل نیستند، بلکه نوعی بیان هنری است؛ اندیشة حافظ و زمانهای که حافظ در آن به سر میبرد، باعث ایجاد چنین شکل گفتاری گشته است.
زمانه فقط سبب ایجاد ایهام و طنز نگشته، بلکه یکی دیگر از مصداقهای آن ایجاد شیوههای مختلف گفتار است که برخی به سبب درک نکردن، آن را استقلال ابیات خواندهاند.
ساختار برخی غزلهای حافظ ساده است، نظیر غزلهای عاشقانه و مواردی که به وصف میپردازد.
در این موارد، محققان عمدتاً به انسجام معنایی غزل معتقد شدهاند، لیکن ساختار بسیاری از غزلهای حافظ پیچیده است، مثل غزلهایی که حاوی مفاهیم قلندری و رندانه هستند؛ در این نوع غزلها، شاعر یک سخن اصلی دارد، آنگاه برای آن مصداقی میآورد. گاهی نیز در دل مصداق، به سخنی دیگر میرسد، آنگاه مصداقی برای آن میآورد.
گاهی نیز- البته نسبت به قبلی بیشتر- نسبت به سخن اصلی خود چند مسأله را در نظر دارد مثل مصداق، عوارض، شیوۀ مقابله و راهکار یا اظهار نومیدی.
در این موارد، ساختار غزل حافظ بدین صورت است که نخست معنی یا مضمونی را طرح میکند و سپس از مصداقهای آن بر میشمارد.
سپس نتیجه یا عوارض مصداقها یا اصل مضمون را بیان میکند، یا اینکه گاهی روش مبارزه یا مصداقهایی از آن را طرح میکند.
واقعا چند ماهه از خدا میخام دعا میکنم با همنشین شدن از بعضی دوست نماها بی نیاز باشم که جز حرافی بیهوده گویی نقش بازی کردن سر گرمی چیز دیگه ای نیست هر چند حس میکنم خیر و خوبی هایی هم برام داشته اند اما در کل چنان فکرو روح روان ادم درگیر حرف حدیث ها خودشون میکنند تا ناخودآگاه تاثیر خودشون میزارند بیشتر اوقات همه چی رو فاتحه خون میکنن ، نمیدونم چرا چند روزه عجیب دلم برای خانم فرهی میسوزه مخصوصا اون فیلم خون بازیش که یادم میاد از اونجا یه همچین حس مادرانه ای نسبت بهش داشتم خدا رحمتش کنه دست خودم نیست قلب روح کشیده میشه ، برای تمام کسانی که دوستشان دارم نمی تونم بهشون بگم عاشقشان هستم