میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سلامت و زیبایی

عوارض باقی ماندن آب در گوش

ماندن آب در گوش می‌تواند سبب ایجاد عفونت و سپس بیماری‌های دیگر شود؛ بنابراین اگر آب در گوش شما مانده با روش‌های صحیح و مناسب آن را تخلیه کنید.

کرمان موتور

آب رفتن در گوش یک اتفاق بسیار رایج است که می‌تواند برای هر فردی رخ دهد. آب می‌تواند در حال شنا یا حمام کردن آب وارد گوش‌ها شود. در حالت عادی موم موجود در مجرای گوش مانع از ورود مایع به داخل گوش می‌شود، اما گاهی ممکن است مایع درون گوش بماند و باعث خارش و درد بسیار زیاد گوش‌ها شود.

هم چنین ممکن است با درد و کاهش شنوایی همراه باشد. اگر ماندن آب در گوش درمان نشود، می‌تواند باعث از دست دادن شنوایی، ایجاد کیست، ورم پرده و عوارض دیگر شود به همین دلیل درمان آن از اهمیت زیادی برخوردار است. در این بخش راه خشک کردن گوش را به شما می‌گوییم.

چرا آب بعد از شنا در گوش می‌ماند؟

ماندن آب در گوش می‌تواند به چند دلیل، از جمله باریکی مجرای گوش یا وجود موم زیاد یا شی خارجی دیگر داخل گوش باشد.

آیا ماندن آب در گوش برای هر فردی رخ می‌دهد یا برخی دیگر بیشتر در معرض آن قرار دارند؟

کودکان و بزرگسالانی که زمان زیادی را در آب می‌گذرانند بیشتر در معرض خطر هستند؛ با این حال، رفتن آب به داخل گوش می‌تواند در هر زمانی که زیر آب می‌روید، اتفاق بیفتد. گاهی اوقات وارونه کردن خود حین بالانس زدن می‌تواند به نفوذ آب در گوش منجر شود.

آیا آب رفتن در گوش‌ها خطرناک است؟

گاهی اوقات گوش‌ها یک ماده ضد آب به نام جرم گوش (موم گوش) ترشح می‌کنند، بنابراین بیشتر اوقات آب به آرامی از روی آن عبور می‌کند. زمانی که اینگونه نباشد، ممکن است باکتری شروع به رشد کرده و به بیماری گوش شناگر تبدیل شود. محیط مطلوب برای رشد باکتری‌ها رطوبت، خراش درون مجرای گوش یا واکنش آلرژیک و بیماری‌های پوستی است.

علائم اولیه گوش شناگر ممکن است مانند موارد زیر ملایم باشد:

قرمزی و خارش داخل مجرای گوش

درد کم

ترشح مایع شفاف و بی بو

اگر این علائم را تجربه کردید و یا آب به مدت چند روز و یا حتی چند هفته در گوش شما گیر کرده باشد، حتما به پزشک خود مراجعه کنید.

چطور از آب رفتن در گوش جلوگیری کنیم؟

اگر بعد از شنا و حمام کردن، آب وارد گوشهایتان می‌شود می‌توانید از گوشگیر استفاده کنید. راهکارهای خشک کردن و تخلیه آب از گوش:

عوارض ماندن آب در گوش و روش خانگی خشک کردن آن

جاذبه

بهترین راه برای زدودن آب از گوش این است که با جاذبه زمین آن را رفع کنیم. سر خود را کج کنید و گوش آسیب دیده را به موازات زمین نگهدارید. کف دست را در مقابل گوش قرار دهید و چند ثانیه فشار دهید. سریع دستتان را بردارید. خلاءیی موقت شکل خواهد گرفت که آب را از گوش بیرون می‌راند.

با استفاده از گوش پاک کن آب گوش را با دقت پاک کنید. خمیازه کشیدن یا حرکتی مثل جویدن نیز می‌تواند با ایجاد فشار در گوش میانی و کش دادن مجرای گوش به بیرون راندن آب از گوش کمک کند.

توجه: از هندزفری استفاده نکنید.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه
منبع
ایسکانیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا