بلیط هواپیما فلای تودی
میزیتو
ترکیه

جنب و جوش در مراکز خرید سراسر ترکیه علی‌رغم فراخوان‌های تحریم

با وجود این فراخوان‌ها، خرید و فروش در مراکز تجاری و بازارهای استانبول ادامه دارد. در محله‌هایی مانند ساری‌یر، شیشلی، تکسیم، باشاک‌شهیر، باکرکوی، آتاشهیر، عمرانیه و اسکودار، خانواده‌ها همچنان به خرید پرداخته و فرزندانشان را به فضاهای بازی می‌برند.

کرمان موتور

پس از آغاز تحقیقات درباره فساد مالی در شهرداری کلان‌شهر استانبول (İBB) و انتشار فراخوان‌های تحریم از سوی حزب اصلی مخالف(جمهوری خلق ترکیه)، مشاهدات نشان می‌دهد که مردم در سراسر کشور همچنان به خرید از مراکز تجاری، بازارها و فروشگاه‌ها ادامه می‌دهند.

به گزارش عصرترکیه به نقل از آناتولی، با وجود این فراخوان‌ها، خرید و فروش در مراکز تجاری و بازارهای استانبول ادامه دارد. در محله‌هایی مانند ساری‌یر، شیشلی، تکسیم، باشاک‌شهیر، باکرکوی، آتاشهیر، عمرانیه و اسکودار، خانواده‌ها همچنان به خرید پرداخته و فرزندانشان را به فضاهای بازی می‌برند.

002 1

در خیابان اونجولار در اسکودار، که به “خیابان کافه‌ها” مشهور است، همچنین در خیابان عبدی ایپکچی نیشانتاشی و محله آکارتلر، کافه‌ها شاهد حضور گسترده مردم بوده‌اند. بازارهای محلی مانند “چهارشنبه بازار” در فاتح و “بازار یشیل‌کوی” در باکرکوی نیز به فعالیت عادی خود ادامه داده‌اند.

03

یکی از مغازه‌داران در استانبول تأکید کرد که مراکز خرید در ساعات ظهر روزهای کاری معمولاً خلوت‌تر هستند، اما در ساعات عصر، تعطیلات آخر هفته و روزهای مناسبتی، شلوغی بیشتری تجربه می‌کنند.

برخی از شهروندان نیز واکنش‌هایی به این فراخوان‌ها نشان داده‌اند. “مراد آیدین” که در فاتح مشغول خرید بود، گفت که خودش تحریم را تحریم کرده و به هیچ‌وجه در آن شرکت نمی‌کند. “سلیم گرچین” نیز با بیان اینکه “برای حمایت از تولید داخلی و نشان دادن موضع خود، خرید خواهیم کرد”، مخالفتش را ابراز کرد. “حسین تورکمن” نیز تأکید کرد که این تحریم را قبول ندارد و همچنان خریدهایش را ادامه خواهد داد.

005

“یوسف آکایا”، یکی دیگر از شهروندان، به خبرنگار آناتولی گفت که تحریم اقتصادی به نفع ترکیه نیست و او این اقدام را تأیید نمی‌کند. وی افزود: “من و همسرم تصمیم گرفتیم که به طور خاص خرید کنیم و این تحریم را تحریم کنیم. این اقدامات اشتباه هستند و ارزش‌های کشورمان را تضعیف می‌کنند. در نهایت، اینجا محل کار و درآمد مردم است، شهروندان آگاه نباید به این حرکت بپیوندند.”

006

“مراد چالاک” با اشاره به اینکه خریدش را بر اساس بودجه و تخفیف‌ها انجام می‌دهد، گفت: “این موضوع هیچ ربطی به سیاست ندارد. مردم به دنبال تأمین هزینه‌های زندگی خود هستند و از هر جایی که مناسب بدانند، خرید می‌کنند.”

007

در آنکارا نیز پس از این فراخوان‌ها، مراکز خرید و نقاط پرتردد مانند میدان کیزیلای همچنان شاهد حضور مردم بوده‌اند. در برخی مراکز خرید شلوغی بیشتری مشاهده شده، در حالی که برخی دیگر نسبتاً خلوت‌تر بودند.

009

مغازه‌های پوشاک، فروشگاه‌های لوازم الکترونیکی، کتاب‌فروشی‌ها و کافه‌ها به طور قابل توجهی شلوغ بوده‌اند و بسیاری از شهروندان با کیسه‌های خرید در حال تردد دیده شده‌اند. همچنین میدان “۱۵ جولای کیزیلای ملی‌ایراده” محل حضور شهروندانی بود که به خرید مشغول بودند.

0010

برخی فروشندگان نیز به تحریم‌ها واکنش نشان داده‌اند. “مراد اویار”، یک رستوران‌دار در آنکارا، گفت: “این تحریم روی ما تأثیری نداشته، زیرا ما در حوزه مواد غذایی فعالیت می‌کنیم و ارتباطی با برندهای خاص نداریم. ما طبق روال روزانه خود مشتریانمان را پذیرا هستیم و به اهداف فروشمان ادامه می‌دهیم.”

وی در ادامه با انتقاد از این فراخوان‌ها افزود: “چرا ۲ آوریل برای این اقدام انتخاب شد؟ چرا نباید از کسب‌وکارهای محلی خرید کنیم؟ این تحریم چه دلیلی دارد؟ باید بررسی کرد که پشت این ماجرا چه چیزی است. من آن را اشتباه می‌دانم.”

0011

“باریش توغرا”، مدیر یکی از فروشگاه‌های پوشاک نیز تأکید کرد که این تحریم هیچ تأثیری بر فروش آنها نداشته است: “ما به کار خود ادامه می‌دهیم. فروشگاه ما پر از مشتری است و تمامی محصولاتمان تولید داخل هستند.”

“ایوب اوزر”، نانوایی در آنکارا، نیز اظهار داشت که تحریم‌ها روی کسب‌وکار او تأثیر نداشته و مشتریان همچنان خریدهای خود را انجام می‌دهند. او همچنین از حمایت‌های وزیر تجارت “عمر بولات” قدردانی کرد و گفت: “دولت در همه زمینه‌ها از ما حمایت می‌کند، اما صحبت از تحریم باعث نگرانی و ناامنی میان کسبه می‌شود.”

0012

در ازمیر، علیرغم بارش باران و تعطیلات پس از عید، بازار تاریخی “کمرالتی” همچنان پرجنب‌وجوش بوده است.در بازارهای محلی و مراکز خرید ازمیر، خرید و فروش به روال معمول ادامه داشته و تقاضا برای مواد غذایی و کالاهای اساسی همچنان بالا بوده است.

همچنین در استان‌های آیدین، دنیزلی، مانیسا و اوشاک، علیرغم فراخوان‌های تحریم، بازارها و فروشگاه‌ها شاهد حضور مشتریان بوده‌اند.

در قونیه نیز مردم همچنان به خریدهای خود ادامه داده‌اند. “اوغور ابراهیم آلتای”، شهردار کلان‌شهر قونیه، با حضور در بازارها از کسبه حمایت کرده و خرید کرده است.

008

وی در جریان بازدید از فروشگاه‌های محله “یازیر” در منطقه سلجوقلو، ضمن گفت‌وگو با کسبه، گفت: “فراخوان‌های تحریم علیه برندهای داخلی، در واقع ظلم به تولیدکنندگان و کسبه این کشور است. ما نیز پس از عید، خرید خود را از کسبه محلی انجام دادیم. همواره در کنار تولیدکنندگان و برندهای ملی خود خواهیم بود و از ارزش‌هایمان محافظت خواهیم کرد.”

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا