میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سراسر جهان

جزیره لوکس «بن‌سلمان» نگینی در خلیج فارس (+عکس)

عربستان سعودی در تلاش برای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری کشور از جزیره مجلل خود به نام «سنداله» که بخشی از پروژه بزرگ ۵۰۰ میلیارد دلاری «نئوم» است، رونمایی کرد.

تبلیغ در عصر ترکیه

عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور» از «سنداله» (Sindalah)، جزیره لوکس و نخستین نمایش فیزیکی پروژه «نئوم» رونمایی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مسئولان پروژه «نئوم» (NEOM) اعلام کردند این پروژه که طی دو سال با مشارکت چهار پیمانکار محلی و ۶۰ پیمانکار فرعی توسعه یافته است، پذیرای نخستین مهمانان خود است تا عصر جدیدی از گردشگری پیشرفته در عربستان سعودی رقم بخورد.

چنین پروژه‌هایی که با «چشم‌انداز ۲۰۳۰» هم‌راستا هستند، در مرکزیت راهبرد عربستان سعودی برای ایجاد تنوع در حوزه اقتصادی کشور قرار دارد. هدف از اجرای «راهبرد گردشگری کشور»، جذب ۱۵۰ میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ و افزایش سهم گردشگری در تولید ناخالص داخلی از ۶ درصد به ۱۰ درصد است.

مدیرکل «نئوم» بیان کرد: «NEOM متعهد به حمایت از دوره جدید گردشگری مجلل عربستان سعودی با افتتاح «سنداله» است» و افزود: «نخسیتن نقطه افتتاح‌شده از «نئوم» به بازدیدکنندگان نخستین چشم‌انداز از مجموعه گسترده مقاصد و پیشرفت‌های ما در آینده را ارائه خواهد داد.»

سنداله که در ۵ کیلومتری ساحل شمال غربی «نئوم» قرار دارد، ۸۴۰،۰۰۰ متر مربع وسعت دارد و قرار است تا سال ۲۰۲۸ روزانه پذیرای ۲،۴۰۰ مهمان باشد و علاوه‌بر این ۳،۵۰۰ شغل ایجاد کند و باعث رشد بخش گردشگری عربستان سعودی شود.

«سنداله» که تا کنون تصاویر محدودی از آن منتشر شده است، خدماتی شامل ۴۴۰ اتاق، ۸۸ ویلا و ۲۱۸ آپارتمان مجلل برای اقامت ارائه می‌دهد. «نئوم» همچنین اعلام کرده است اطلاعات رزرو را به‌زودی از طریق کانال‌های گردشگری خود منتشر خواهد کرد.

براساس آنچه تاکنون در رسانه‌ها منتشر شده، «نئوم» در شمال غربی عربستان سعودی واقع شده است و مساحتی در حدود ۲۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد. این منطقه که از جنوب به دریای سرخ و از غرب به خلیج عقبه محدود شده است، در امتداد سواحل شامل ۵۰۰ کیلومتر خط ساحلی و ۴۱ جزیره و تپه‌های بیابانی و کوه‌های پوشیده از برف گسترش می‌یابد.

زمانی که ابرپروژه نئوم به طور کامل تحقق یابد، این شهر میزبان ۱۰ منطقه مختلف خواهد بود. تاکنون تنها چهار مورد از این مناطق به صورت رسمی اعلام شده است.

«سنداله»، طبق اعلام‌های قبلی قرار بود به عنوان نخستین مقصد از این کلان‌شهر به روی گردشگران باز شود. این مقصد جزیره‌ای لوکس با مساحتی بالغ بر ۸۴۰ هزار متر مربع در دریای سرخ، تمرکز زیادی بر حفظ زیبایی‌های طبیعی اطراف خود خواهد داشت که بیشتر آنها دست‌نخورده و بکر هستند.

منطقه بعدی «تروجنا» نام دارد که در کوه‌های نئوم، بخشی از مرتفع‌ترین رشته کوه‌های عربستان سعودی قرار دارد. این نخستین مقصد مهم اسکی در فضای باز در میان کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس خواهد بود.

این مقصد گردشگری کوهستانی که به شش منطقه مختلف تقسیم شده است، دارای امکاناتی برای اسکی‌بازان حرفه‌ای و آماتور خواهد بود که مسیر‌هایی با دشواری‌های متفاوت در سراسر قله‌های آن، که ارتفاع برخی از آنها تا ۲۶۰۰ متر از سطح دریا می‌رسد، خواهد داشت.

اگزاگون (۸ ضلعی) جنبه جدی کلان‌شهر نئوم است که در واقع بزرگترین مجتمع صنعتی شناور جهان را در خود جای می‌دهد و در گوشه جنوب غربی این مقصد در دریای سرخ و نزدیک به کانال سوئز واقع شده است که آن را به موقعیتی فوق‌العاده برای تجارت تبدیل می‌کند.

در نهایت، منطقه «لاین» قرار دارد که شاید بیشترین بحث‌ها درباره منطقه نئوم را به خود اختصاص می‌دهد. این شهرِ بدون خودرو ۱۷۰ کیلومتر در میان صحرا امتداد دارد، اما عرض آن تنها ۲۰۰ متر است. لاین که در یک نمای آینه‌ای طراحی شده برای انعکاس محیط بکر محصور شده است.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت است که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ در مجموع میزبان حدود ۲۷ میلیون گردشگر خارجی بوده و از حیث رشد گردشگری در مقایسه با سال ۲۰۱۹ (پیش از همه‌گیری کرونا) در رتبه نخست جهان قرار دارد.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا