این ۶ رفتار ناخوشایند ذات واقعی افراد را نشان می دهد!
در نهایت، پرهیز از این شش رفتار زشت و توجه به تأثیر اعمال ما بر دیگران، نه تنها باعث احترام متقابل میشود، بلکه نشانهای از فرهنگ والا و شخصیت سالم فردی و اجتماعی است.

نحوه رفتار افراد در مکانهای عمومی، آینه تمامنمای شخصیت آنهاست و میتواند بازتاب دهنده ارزشهای درونی و میزان احترام آنها به دیگران باشد.
به گزارش فرارو به نقل از یور تانگو، برخی رفتارها نه تنها در روابط، بلکه در زندگی، باعث دلزدگی فوری اطرافیان میشوند. وقتی میبینید کسی در مکانهای عمومی اینگونه رفتار میکند، دیدگاه شما نسبت به او تغییر میکند. بلافاصله از او خوشتان نمیآید. اگرچه هر کس سلیقه شخصی خود را دارد، اما کاربران فضای مجازی درباره بدترین عادتهایی باعث میشود فردی را قضاوت میکنند به توافق رسیدهاند.
۱. استفاده آزاردهنده از تلفن همراه در مکانهای عمومی
براساس نظرسنجی یوگاو در سال ۲۰۲۴ درباره آداب استفاده از تلفن، ۷۹ درصد آمریکاییها صحبت کردن با صدای بلند با تلفن در مکان عمومی را بیادبی میدانند و ۷۲ درصد معتقدند استفاده از بلندگوی تلفن در محیطهای مشترک نادرست است. استفاده از تلفن با بلندگو در مکانهای عمومی و پخش موسیقی یا ویدیو با صدای بلند، رفتارهای زشتی هستند که مورد قضاوت قرار میگیرند. یکی از کاربران سایت ردیت توضیح داد: «استفاده از بلندگوی تلفن در حضور دیگران واقعاً نشاندهنده بیتوجهی است.» کاربر دیگری افزود: «این رفتار نشاندهنده بیاحترامی کامل به دیگران است و همچنین نشان میدهد که شخص مبتلا به سندروم شخصیت اصلی است و حس محق بودن این افراد باورنکردنی است.»
۲. زباله ریختن
زباله ریختن نه تنها ناپسند است، بلکه در برخی کشورها غیرقانونی نیز میباشد. طبق نظر کاربران ردیت، کسانی که این کار را انجام میدهند، به شدت مورد قضاوت قرار میگیرند. یکی از کاربران نوشت: «بهویژه افراد نادانی که کیسههای زباله را از خودروهای خود هنگام رانندگی در جاده یا توقف در چراغ قرمز بیرون میاندازند. فقط آن را روی کف ماشین خود بگذارید تا به سطل زباله برسید!» کاربر دیگری خاطرنشان کرد: «در اکثر مکانهای عمومی، هر ۲۰ قدم یک سطل زباله وجود دارد.»
۳. سرفه کردن بدون پوشاندن دهان
کاربران ردیت همچنین از افرادی که بدون پوشاندن دهان خود سرفه میکنند انتقاد کردند و خاطرنشان کردند که این رفتار بهویژه در دنیای پس از کووید مشکلساز است. حتی بدتر از آن، کسانی هستند که روی غذا در بوفه یا سالاد بار سرفه میکنند. این رفتار نشاندهنده بیتوجهی کامل به دیگران است. طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC)، پوشاندن سرفه و عطسه با دستمال یا آرنج و شستن دستها میتواند از انتشار بیماریهای تنفسی جدی مانند آنفولانزا، کووید-۱۹ و سیاه سرفه جلوگیری کند.
۴. رفتار نامناسب با افراد شاغل در حوزه خدمات
بسیاری از مردم موافقند که نحوه رفتار یک شخص با کارکنان خدماتی، جنبههای زیادی از شخصیت او را آشکار میکند. صرفاً به این دلیل که شما به کسی پول میپردازید، به این معنی نیست که میتوانید با او بدرفتاری کنید. کسانی که با پیشخدمتها، صندوقداران، مهمانداران هواپیما و هر کارگر دیگر در صنعت خدمات بیادب هستند، از خود حس محق بودن و عدم همدلی را نشان میدهند که باعث میشود دیگران آنها را قضاوت کنند.
۵. رانندگی خطرناک
کاربران ردیت از رانندگی خطرناک، از جمله خشم در هنگام رانندگی، سرعت غیرمجاز، نزدیک شدن بیش از حد به خودروی جلویی و سایر تمایلات انفعالی-تهاجمی انتقاد کردند. یکی از کاربران پرسید: «چرا مانند یک دیوانه رانندگی میکنید تا حداکثر ۳۰ ثانیه وقت خود را ذخیره کنید؟ قول میدهم اگر مانند یک انسان عادی رانندگی کنید نیز به خانه خواهید رسید.» طبق گزارش شرکت زبرا، در سال ۲۰۲۴، ۹۶ درصد مردم در شش ماه گذشته شاهد یک عمل خشم جادهای بودهاند. این یک مشکل رایج و خطرناک است که شایسته قضاوت است.
۶. اجازه دادن به کودکان برای بدرفتاری
عادات خاص والدین همه چیز را درباره شما به عنوان یک شخص میگوید. یکی از کاربران نوشت: «عدم برخورد با فرزندان هنگامی که آنها پر سر و صدا و مزاحم هستند.» کاربر دیگری افزود: «ایستادن یا فکر کردن به اینکه بامزه است وقتی فرزندانشان آزادانه به حیوانات حمله میکنند یا با آنها نامهربان هستند.» دیگران به آوردن کودکان بیمار به مکانهای عمومی بدون اقدامات احتیاطی اشاره کردند.
این رفتارها نه تنها باعث ایجاد تصویری منفی از شما در ذهن دیگران میشود، بلکه میتواند تأثیر منفی بر روابط اجتماعی و حرفهای شما نیز داشته باشد. آگاهی از این رفتارها و تلاش برای اصلاح آنها میتواند به بهبود تعاملات اجتماعی و ایجاد تصویری مثبتتر از شما در جامعه کمک کند. متخصصان روانشناسی اجتماعی معتقدند بسیاری از این رفتارها ریشه در خودمحوری و عدم آگاهی از تأثیر اعمال ما بر دیگران دارد. در جامعهای که به طور فزایندهای به هم متصل است، توجه به رفاه و آسایش دیگران نشانهای از هوش اجتماعی و بلوغ عاطفی است که میتواند منجر به روابط بهتر و جامعهای سالمتر شود.