این رژیم غذایی شما را جوان نگه می‌دارد

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد استفاده از رژیم گیاه‌خواری (وِگان) ممکن است پیری افراد را به تعویق بیندازد.

پژوهشگران معتقدند استفاده از رژیم گیاه‌خواری ممکن است افراد را از نظر بیولوژیک (زیست‌شناختی) جوان‌تر کند.

به گزارش ایرنا، وبگاه یوپی‌آی، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد استفاده از رژیم گیاه‌خواری (وِگان) ممکن است پیری افراد را به تعویق بیندازد.

این پژوهش نشان داد دوقلوهایی که به مدت هشت هفته رژیم گیاه‌خواری داشتند، در مقایسه با خواهر یا برادر دوقلوی خود که از همه گروه‌های غذایی اعم از گوشت و تخم‌مرغ و لبنیات استفاده می‌کردند، از نظر بیولوژیک دیرتر پیر می‌شدند.

یک گروه پژوهشی به سرپرستی وارون دواراکا (Dwaraka Varun)، رئیس بخش بیوانفورماتیک در شرکت اطلاعات سلامت ترودایاگنوستیک (TruDiagnostic)، کاهش سن زیستی (شاخصی از وضعیت تندرستی عمومی یک فرد و در واقع میانگینی از وضعیت سلامت بافت‌های مختلف بدن) معروف به ساعت‌های پیری اِپی‌ژنتیک، را در افراد شرکت‌کننده در پژوهش که رژیم گیاه‌خواری داشتند، مشاهده کردند.

برای این مطالعه، پژوهشگران ۲۱ جفت از دوقلوهای همسان بالغ را انتخاب کردند. یکی از دوقلوها برای رژیم گیاه‌خواری و دیگری برای رژیم همه‌چیزخواری انتخاب شد. آن‌ها در چهار هفته نخست مطالعه از غذاهای آماده استفاده کردند، اما در چهار هفته دوم غذاهایی را خوردند که خودشان بر اساس درس‌های تغذیه تهیه می‌کردند.

در پایان مطالعه، پژوهشگران دریافتند که سلول‌های بدن افراد گیاه‌خوار در مقایسه با دوقلوی همه‌چیزخوار خود، کمتر پیر شده بود.

آنان همچنین متوجه شدند سن قلب، هورمون، کبد و سیستم‌های التهابی و متابولیک شرکت‌کنندگانی که از رژیم گیاه‌خواری پیروی می‌کردند، کاهش داشت.

طی این پژوهش، گیاه‌خواران به طور متوسط بیش از چهار پوند (۱.۸۱۴ کیلوگرم) بیشتر از همه‌چیزخواران کاهش وزن داشتند که بیشتر به دلیل تفاوت در میزان کالری وعده‌های غذایی تهیه‌شده در چهار هفته اول پژوهش بود.

پژوهشگران معتقدند برای فهم رابطه میان رژیم غذایی و پیری و همچنین اثرات طولانی‌مدت رژیم گیاه‌خواری بر سلامتی، انجام پژوهش‌های بیشتر ضروری است.

خروج از نسخه موبایل