میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سلامت و زیبایی

اگر سرد مزاج هستید بخوانید

در گام اول سرد مزاجان باید مصرف سردیجات را کاهش دهند، مصرف لبنیات باید به حداقل برسد؛ البته شیر اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبیل باشد نسبت به سایر لبنیات بهتر است. همچنین مصرف ماست و دوغ و پنیر باید به حداقل برسد.

تبلیغ در عصر ترکیه

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به افزایش بیماری‌ها در فصول سرد سال گفت: افرادی که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بیشتر بیمار می‌شوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بیمار شده و در صورت بیماری به سرعت بهبود می‌یابند.

سید مهدی میرغضنفری، افزود: افراد سرد مزاج معمولا احساس سرما می‌کنند و با خوردن سردیجات اذیت می‌شوند، همچنین متابولیسم و سوخت و ساز پایینی دارند و حرکات آن‌ها رو به کندی است. این افراد از لحاظ شخصیتی درونگرا هستند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه در طب ایرانی مهمترین اقدام پیشگیری است، افزود: این افراد باید از چیز‌هایی که باعث تشدید حال بدشان می‌شود پرهیز کنند.

این پژوهشگر طب ایرانی تصریح کرد: در گام اول سرد مزاجان باید مصرف سردیجات را کاهش دهند، مصرف لبنیات باید به حداقل برسد؛ البته شیر اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبیل باشد نسبت به سایر لبنیات بهتر است. همچنین مصرف ماست و دوغ و پنیر باید به حداقل برسد.

وی مطرح کرد: سالاد‌ها اکثرا سرد هستند مصرف کاهو و خیار و گوجه بدن را سرد می‌کند و افراد باید سبزی خوردن را جایگزین سالاد‌ها قرار دهند. نعنا و ترخون سیستم ایمنی را تقویت کرده و سردی را کاهش می‌دهند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی گفت: ورزش مزاج را به سمت گرمی می‌برد و به همه افراد توصیه می‌شود برنامه منظمی برای ورزش خصوصا در فصل زمستان داشته باشند.

وی یادآور شد: افراد سرد مزاج حتما در زمستان خود را بپوشانند و مخصوصا هنگام خواب سر را با کلاه و روسری بپوشانند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: زیر انداز باید کافی و مناسب و در صورت امکان نمدی باشد. اگر از کرسی استفاده شود بسیار مناسب است؛ مخصوصا برای افرادی که درد مفاصل دارند.

وی اظهار داشت: افراد بعد از استحمام بلافاصله از منزل خارج نشوند تا باد سرد با آن‌ها برخورد نکند و از کلاه و شال گردن استفاده کرده و از سینوس‌ها مراقبت کنند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی تصریح کرد: افراد نباید در خوردن گرمیجات زیاده روی کنند؛ حتی افرادی که مزاج سرد دارند باید اعتدال را رعایت کنند.

وی توصیه کرد: عسل گزینه خوبی است که باید در آب ولرم حل شود. شیره انگور و دم نوش‌هایی مانند گل بابونه بسیار مناسب است. کشمش و مویز و شیرینی‌های طبیعی مانند انجیر توصیه می‌شود.

وی در پایان گفت: توصیه می‌شود افراد خواب کافی داشته باشند تا سیستم ایمنی در بالاترین سطح قرار داشته باشد و کمتر دچار بیماری‌های ویروسی شایع در فصل سرما شوند؛ حفظ آرامش نیز به افزایش کیفیت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک می‌کند.

منبع
همشهری آنلاین

4 دیدگاه

  1. سلام خداقوت !
    توضیحاتی که دادید بسیار کاربردی و مفیدهستن ، استفاده کردم .
    سپاسگزارم
    ریواز

  2. با سلام
    برای مشکل گوارش حتما قبل از شروع غذا کمی آویشن شیرازی با کمی نمک طبیعی مصرف کنید
    بین غذا مایعات و آب ننوشید
    سالاد و گوجه و خیار کمتر مصرف کنید و با غذا اصلا دوغ و ماست نخورید
    نخود آب درست کنید با روغن زیتون و کنجد آشتی کنید
    فلفل و زنجبیل مقداری به غذا اضافه کنید
    بعد از غذا آب سرد اصلا نخوردید و از
    غذای سرد اجتناب کنید
    ناشتا ۲۱ عدد مویز میل کنید
    سیاهدانه هم خیلی خوبه!
    سس گوجه‌فرنگی و مایونز بهتره مصرف نکنید
    صبحانه ارده و شیره خیلی بهتره
    پنیر را از صبحانه حذف کنید
    روزی حداقل ۳ عدد خرما بخورید
    موفق باشید…

  3. با درود، عسل بهترین گزینه برای سرد مزاجی هست نه عسل‌های بازاری ،عسل کاملا طبیعی و ارگانیک، اگه نیاز داشتی ،عسل تنه درختی دارم،به شرط هر گونه آزمایش و ضمانت مرجوع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا