ارائه اینترنت پرسرعت استارلینک در جایی که فکرش را هم نمیکنید
اینترنت داخل هواپیما اغلب کُند و ناپایدار و گران است؛ اما به نظر میرسد که این وضعیت بهزودی دستخوش تغییرات اساسی خواهد شد. شرکت هواپیمایی یونایتد ایرلاینز با همکاری اسپیسایکس و فناوری استارلینک، قصد دارد تجربهای نوین از اتصال به اینترنت را در آسمان ارائه دهد.
یونایتد ایرلاینز با پیشبینی نیاز روزافزون مسافران به اینترنت پرسرعت، برنامههای خود را برای تجهیز ناوگان خود به اینترنت ماهوارهای استارلینک تسریع بخشیده است. براساس اعلام شرکت یونایتد ایرلاینز، اولین پروازهای تجاری مجهز به این فناوری در بهار ۲۰۲۵ آغاز خواهند شد. این در حالی است که پیشتر انتظار میرفت این فرایند با تأخیر بیشتری انجام شود. اولین هواپیمایی که به این فناوری مجهز خواهد شد، هواپیمای Embraer E-175 باریکپیکر منطقهای با ظرفیت حداکثر ۸۸ مسافر خواهد بود.
به گزارش زومیت، برنامههای یونایتد ایرلاینز بسیار بلندپروازانه است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵، کل ناوگان منطقهای خود را به اینترنت استارلینک مجهز کند. همچنین، اولین هواپیمای اصلی مجهز به این فناوری پیشاز پایان همین سال به پرواز درخواهد آمد. هدف نهایی تجهیز کل ناوگان تقریباً ۱٬۰۰۰ فروندی این شرکت به اینترنت پرسرعت استارلینک است.
درحالحاضر، یونایتد ایرلاینز از چهار ارائهدهندهی مختلف خدمات وایفای استفاده میکند: اینتلست (با نام پیشین گوگو)، پاناسونیک و ویاست و استارلینک. در میان این ارائهدهندگان، ویاست از نظر سرعت بهترین عملکرد را دارد و معمولاً در پروازهای امریکن ایرلاینز و دلتا نیز یافت میشود.
استارلینک با ارائه سرعت دانلود بین ۴۰ تا ۲۲۰ مگابیتبرثانیه و سرعت آپلود بین ۸ تا ۲۵ مگابیتبرثانیه برای هر ترمینال، سرعتی بهمراتب بیشتر را وعده میدهد. این سرعت امکان استریم ویدئو و بازی آنلاین و حتی کنفرانس ویدئویی را در ارتفاع چند هزارپایی فراهم میکند.
نکته مهم دیگر ارائه رایگان اینترنت استارلینک به اعضای برنامه وفاداری MileagePlus یونایتد ایرلاینز است. این اقدام نهتنها تجربه پرواز را برای مسافران بهبود میبخشد؛ بلکه فرصتهای جدیدی را برای همکاری و ارائه مزایای بیشتر به اعضا فراهم میکند.
درحالیکه بسیاری از شرکتهای هواپیمایی بینالمللی برنامههای مشابهی را برای افزودن استارلینک به ناوگان خود اعلام کردهاند، یونایتد ایرلاینز اولین شرکت هواپیمایی بزرگ داخلی در ایالات متحده است که این فناوری را بهطور جدی پذیرفته است. این اقدام میتواند نقطه عطفی در ارائه خدمات اینترنت در پروازها باشد و انتظارات مسافران از اتصال پرسرعت و پایدار در آسمان را افزایش چشمگیری دهد.