میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
آخرین خبرها

ابداع پاوربانک خودران برای خودروهای برقی

یک شارژر سیار ۱۴۱ کیلووات ساعتی که خودران است، می‌تواند خود را به هر کجا که نیاز است برساند و خودروهای برقی را شارژ کند.

تبلیغ در عصر ترکیه

شرکت خودروسازی چینی وولینگ(Wuling) به تازگی دو ایستگاه شارژ سیار خودروهای برقی را در گوانگژو به نمایش گذاشته است که یکی تقریباً به اندازه یک چرخ دستی و دیگری که قابلیت رانندگی خودران نیز دارد، بسیار بزرگتر است.

به گزارش ایسنا به نقل از ان‌ای، نیاز اولیه‌ای که توسط باتری‌های چهار چرخ و خودران وولینگ برطرف می‌شود این است که در صورت افزایش تقاضا، ایستگاه‌های شارژ سیار را در اختیار رانندگان خودروهای برقی قرار می‌دهد.

به این فکر کنید که در یک تعطیلات آخر هفته در شهری با ۱۰ میلیون نفر جمعیت، زمانی که اکثر وسایل نقلیه در جاده‌ها برقی هستند، رانندگان چقدر باید برای شارژ خودروی الکتریکی خود در یک ایستگاه شارژ منتظر بمانند.

این رویداد در چین خیلی زودتر از دنیای غرب اتفاق می‌افتد. چین کل ناوگان جاده‌ای خود را با سرعتی شگفت‌انگیز به سمت خودروهای برقی تغییر می‌دهد که تنها با کشورهای کوچک حوزه اسکاندیناوی با جمعیتی به اندازه شهرهای متوسط ​​چین، همراه با ثروت عظیم ناشی از ارقام عظیم تولید ناخالص داخلی سرانه قابل مقایسه است. جالب است که می‌بینیم هیچ کشور بزرگ دیگری به آنچه که چین تاکنون به آن رسیده، نزدیک هم نشده است.

شرکت وولینگ اعلام کرده است که آزمایش‌ها در چین نشان داده‌اند که این باتری خودران که در حال حاضر حداکثر سرعت ۵ کیلومتری در ساعت دارد، می‌تواند کارایی و انعطاف‌پذیری یک ایستگاه شارژ وسایل نقلیه برقی را به طور قابل‌توجهی افزایش دهد.

ایستگاه شارژ خودکار وولینگ هفته گذشته در «نمایشگاه کانتون ۲۰۲۴» که به عنوان نمایشگاه واردات و صادرات چین نیز شناخته می‌شود، در گوانگژو آغاز به کار کرد و تصویر بالا اولین نگاه را به این محصول ارائه می‌دهد.

هدف این است که این شارژرهای سیار در ظرفیت‌های مختلف باتری به فروش برسند که پرظرفیت‌ترین آنها مدل خودران ۱۴۱ کیلووات ساعتی با قیمت مناسب ۴۲ هزار دلار است.

کم‌ظرفیت‌ترین و کوچکترین مدل موسوم به VA100T نیز با ۳۰ کیلووات ساعت ظرفیت و به قیمت ۱۱ هزار دلار به فروش می‌رسد.

وولینگ این ژانر جدید را «شارژر ذخیره انرژی سیار»(MESCV) می‌نامد که در پاسخ به نیازهای فعلی بازار چین ایجاد شده است.

احتمالا این شارژرهای سیار در نمایندگی‌های خودرو و مراکز خدمات رسانی و شاید در هر دانشگاه یا کارخانه‌ای که به منبع تغذیه یا امکانات شارژ قابل حمل نیاز دارد، رایج شوند.

این ابتکار مناسبی است که در روزگاری که وسایل نقلیه برقی در حال رواج هستند، بسیار به کار می‌آیند. انتظار می‌رود که در نهایت پاوربانک‌های حتی بزرگ‌تر در بزرگراه‌ها در دسترس قرار گیرند.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا