میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
سلامت و زیبایی

۳۰ مورد از دردناک‌ ترین بیماری‌ هایی که می توانید تجربه کنید

بیشتر حملات قلبی زمانی ایجاد می‌شوند که رگ‌ها باریک شده و با مواد چرب پر می‌شوند و درنتیجه از جریان خون جلوگیری می‌کنند. شایع‌ترین علائم حمله قلبی شامل درد قفسه سینه، درد در بازوها، گردن، فک، کمر یا معده، تعریق، سبکی سر، تنگی نفس و حالت تهوع است.

کرمان موتور

درد در هر نقطه‌ای از بدن می‌تواند اذیت‌کننده باشد،‌ اما برخی شرایط یا بیماری‌ها وجود دارند که به‌طرز غیر قابل انکاری آزاردهنده هستند.

به گزارش روزیاتو، دردهایی که باعث می‌شوند از فعالیت‌های روزانه خود باز بمانید. در اینجا دردناک‌ترین بیماری‌ها و آسیب‌هایی که انسان می‌تواند تجربه کند بررسی می‌کنیم.

۱. سردرد خوشه‌ای

سردردهای خوشه‌‌‌‌‌‌‌ای شامل بروز ناگهانی درد شدید در یک طرف سر هستند. این درد اغلب در نزدیکی چشم احساس می‌شود.

۲. زونا

زونا عفونت پوست و اعصاب است که معمولاً یک ناحیه در یک طرف بدن را درگیر می‌کند. بثورات دردناک ناشی از زونا می‌توانند به تاول‌های خارش‌دار حاوی ویروس تبدیل شوند.

۳. شانه یخ‌زده

شانه یخ‌‌زده شامل چسبندگی کپسول مفصل شانه است که باعث ایجاد درد و محدودیت حرکتی آن می‌شود. علت آن مشخص نیست، اما ممکن است پس از آسیب‌دیدگی شانه یا بازو رخ دهد. همچنین در افراد مبتلا به دیابت شایع‌تر است.

۴. شکستن استخوان

شکستن استخوان می‌تواند فوق‌العاده دردناک باشد. شکستگی‌های مچ پا، لگن، بازو و بینی از دردناک‌ترین آسیب‌ها هستند.

۵. سندرم درد موضعی پیچیده (CRPS)

CRPS نوعی درد مزمن است که معمولاً بازو یا پا را درگیر می‌کند. باآنکه بیشتر موارد CRPS از یک جراحت نشأت می‌گیرند، درد ناشی از آن باعث ناراحتی شدید و طولانی مدت می‌شود. علاوه بر درد آزاردهنده، نواحی آسیب‌دیده نیز می‌توانند متورم یا دچار تغییرات نوسانی در رنگ یا دما شوند.

۶. حمله قلبی

بیشتر حملات قلبی زمانی ایجاد می‌شوند که رگ‌ها باریک شده و با مواد چرب پر می‌شوند و درنتیجه از جریان خون جلوگیری می‌کنند. شایع‌ترین علائم حمله قلبی شامل درد قفسه سینه، درد در بازوها، گردن، فک، کمر یا معده، تعریق، سبکی سر، تنگی نفس و حالت تهوع است.

۷. لغزش دیسک کمر

لغزش دیسک کمر زمانی اتفاق می‌افتد که بافت نرم بین استخوان‌های ستون فقرات بیرون بزند. عمدتاً به خاطر بلند کردن جسم سنگین اتفاق می‌افتد و افراد دچار آن کمردرد ناگهانی و شدیدی را تجربه می‌کنند.

۸. بیماری سلول داسی‌شکل (SCD)

SCD گروهی از اختلالات خونی است که معمولاً ارثی است و گلبول‌های قرمز را تحت تأثیر قرار می‌دهد. شایع‌ترین نوع آن کم‌خونی داسی‌شکل است. یکی از شایع‌ترین و ناراحت‌کننده‌ترین علائم آن، یک دوره درد ناگهانی است که به عنوان «بحران درد» شناخته می‌شود. درد که معمولا در استخوان‌ها و مفاصل رخ می‌دهد، می‌تواند تا هفت روز ادامه داشته باشد.

۹. خراش قرنیه

خراش قرنیه که به نام ساییدگی قرنیه نیز شناخته می‌شود، ناراحتی قابل توجهی به دنبال داد و می‌تواند باعث احساس جسم خارجی در چشم ‌شود.

۱۰. آرتروز

آرتریت باعث درد مداوم و اغلب ناتوان‌کننده در مفاصل، عمدتاً در لگن، زانو، مچ دست یا انگشتان می‌شود.

۱۱. میگرن

میگرن معمولا یک سردرد متوسط ​​یا شدید است که به صورت درد ضربان‌دار در یک طرف سر احساس می‌شود. حملات میگرن می‌تواند ترسناک باشد و باعث شود مجبور شوید چندین ساعت بی‌حرکت دراز بکشید.

۱۲. پارگی پرده گوش

پارگی پرده گوش شامل پارگی در بافت نازکی است که مجرای گوش را از پرده گوش جدا می‌کند. این شرایط نه تنها درد زیادی ایجاد می‌کند، بلکه می‌تواند باعث کاهش شنوایی، حالت تهوع و سرگیجه شود.

۱۳. سیاتیک

عصب سیاتیک طولانی‌ترین عصب بدن است که از پشت لگن تا پاها کشیده می‌شود. سیاتیک به دردی گفته می‌شود که در اثر آسیب یا فشار بر روی این عصب ایجاد می‌شود.

۱۴. سنگ کلیه

دفع سنگ کلیه می‌تواند باعث ایجاد درد ناگهانی و تیز در ناحیه کمر و کنار شکم یا کشاله ران شود. این درد طاقت‌فرسا در برخی موارد می‌تواند ساعت‌ها طول بکشد.

۱۵. آپاندیسیت

آپاندیسیت تورم دردناک آپاندیس است. این یک موقعیت اورژانسی است که باید فوراً و قبل از ترکیدن آپاندیس برای برداشتن آن به بیمارستان مراجعه کنید.

۱۶. شکستگی آلت تناسلی

در حالی که هیچ استخوان واقعی در این ناحیه وجود ندارد که بتوان آن را شکست، هنگام نعوظ با یک حرکت ناگهانی یا ضربه ممکن است دچار شکستگی آلت تناسلی شوید که عمیقاً دردناک است.

۱۷. نورالژی عصب سه قلو (TN)

یک اختلال درد مزمن که شامل درد ناگهانی و شدید در ناحیه صورت است. TN اغلب به عنوان شوک الکتریکی در فک، دندان یا لثه توصیف می‌شود. این حملات می‌تواند از چند ثانیه تا دو دقیقه طول بکشد.

۱۸. اندومتریوز

اندومتریوز یک بیماری زنانه است که در آن بافتی شبیه به لایه داخلی رحم در سایر نواحی لگن رشد می‌کند. درد شدید یکی از علائم کلاسیک آندومتریوز است.

۱۹. نقرس

نقرس شکل رایج آرتریت التهابی است که بسیار دردناک است. معمولاً یک مفصل را در یک زمان تحت تأثیر قرار می‌دهد و آن اغلب مفصل شست پا است.

۲۰. پانکراتیت حاد

پانکراتیت حاد تورم پانکراس است که با درد شدید و ناگهانی شکم ظاهر می‌شود. درد آن اغلب به طور پیوسته بدتر می‌شود و می‌تواند در امتداد پشت یا زیر تیغه شانه چپ شما حرکت کند.

۲۱. فیبرومیالژیا

فیبرومیالژیا یک اختلال مزمن است که باعث درد در سراسر بدن و همچنین خستگی و مشکلات خواب می‌شود. دانشمندان هنوز به طور کامل علت آن را متوجه نشده‌اند.

۲۲. درد استخوان سرطانی

درد استخوان ناشی از سرطان می‌تواند مستقیماً از خود سرطان استخوان یا متاستاز استخوان ناشی شود که سرطانی است که از قسمت دیگری از بدن به استخوان گسترش یافته است. تومورهای سینه، پروستات، ریه و کلیه از جمله مواردی هستند که بیشتر به استخوان سرایت می‌کنند.

۲۳. زخم معده

زخم معده یک زخم باز در پوشش داخلی معده یا روده کوچک شما است. شایع‌ترین علامت آن سوزش یا احساس درد بی‌امان در مرکز شکم است.

۲۴. شکستگی دنده

شکستگی دنده‌ها بسیار دردناک است و اغلب درد شدیدی در ناحیه قفسه سینه ایجاد می‌کند به خصوص زمانی که نفس می‌کشید.

۲۵. دررفتگی آرنج

دررفتگی کامل آرنج بسیار دردناک و مشخص است. بازو تغییر شکل یافته به نظر می‌رسد و همچنین ممکن است پیچش عجیبی در آرنج ایجاد شود.

۲۶. دررفتگی فک پایین

دررفتگی فک پایین زمانی رخ می‌دهد که نیروی خارجی فک را جابه‌جا کند. همچنین اگر کسی دهان خود را بیش از حد باز کند ممکن است اتفاق بیفتد.

۲۷. پارگی تاندون آشیل

آشیل ضخیم‌ترین تاندون بدن است و وقتی پاره شود می‌تواند باعث درد غیرقابل تحملی شود. برای درمان تاندون پاره شده اغلب به جراحی نیاز است.

۲۸. سوختگ

سوختگی به هرگونه آسیب به بافت‌ها بر اثر گرما گفته می‌شود. سوختگی در سه درجه مختلف طبقه‌بندی می‌شود. سوختگی‌های درجه سوم بدترین هستند و به عمیق‌ترین لایه‌های پوست از جمله بافت داخلی آسیب می‌رسانند.

۲۹. پنوموتوراکس

زمانی که هوا وارد ناحیه بین ریه و دیواره قفسه سینه می‌شود به آن پنوموتوراکس می‌گویند که بسیار دردناک است، نیاز به مراقبت فوری دارد.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا