میزیتو
بلیط هواپیما فلای تودی
آخرین خبرها

حقایق جالب درباره دیوار چین که تا به الان نمی دانستید

دیوار چین نمادی از یک کشور باستانی و عظیم است و این سازه باشکوه در فهرست عجایب هفت گانه جهان قرار گرفته است.

کرمان موتور

دیوار چین یکی از عجایب هفت گانه دنیاست. میلیون‌ها انسان با همکاری یکدیگر این سازه عظیم جهانی را در چین ساخته اند.

چرا دیوار چین ساخته شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، این دیوار در طول ۲۰ سال برای جلوگیری از حمله مغول‌ها ساخته شد. افراد بسیاری بر روی این دیوار دیده‌بانی می‌دادند تا در صورت مشاهده دشمن امپراتوری را آگاه سازند.

شروع ساخت این دیوار به ۷۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد. در گذشته هر استان کشور چین برای مخافظت از حمله دشمن در اطراف مرزهای خود دیوار کشیده بود. با ظهرور امپراتوری QIN توسط چین شی هوانگ همه ایالت‌ها و استان‌ها تصرف شدند. امپراتور جدید برای یکپارچه سازی همه کشور، دیوارهای اطراف ایالت‌ها به صورتی در کنار هم قرار گیرند تا صرفا جلوی وارد شدن دشمن از مراکز شمالی را بگیرند.

برای ساخت این دیوار از زندانی‌ها، ارتش عظیمی از سربازان و مردم عادی استفاده شده است. در واقع مشارکت در ساخت این دیوار، حکم تنبیهی از جنس خدمات اجتماعی برای مجرمان شناخته می‌شده است. بنا بر گفته‌ی مجله‌ی «Mentafloss» مشارکت در ساخت، نگهداری و نظارت بر دیوار بزرگ چین از وظایف منظم مجرمان محسوب می‌شد. مجرمانی همچون فراریان مالیاتی که کارکردن برای آن‌ها در کنار کارگران و مشارکت در ساخت این دیوار بسیار سخت بود.

بازسازی و ترمیم دیوار چین در سلسه هان

پس از مرگ چین شی هوانگ و نابودی سلسله چین، قسمت بزرگی از دیوار بزرگ به تعمیر نیاز پیدا کرد. هنگامی که سلسله هان در سال ۱۴۱ پیش از میلاد روی کار آمد، دیوار چین دوباره بازسازی شد. از آن زمان دیوار چین نه ‌تنها برای محافظت از نواحی داخلی، بلکه برای پیشرفت مسیر تجارت و جاده ابریشم نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت.

حقایق جالب درباره دیوار چین که تا به الان نمی دانستید1

تصرف چین توسط مغول‌ها و توقف ساخت دیوار

سلسله یوآن در سال ۱۲۷۱ میلادی توسط چنگیزخان مغول قدرت را در دست گرفت. در این مدت ساخت دیوار بزرگ متوقف شد، چرا که یکی از علل ایجاد دیوار چین مقابله با حجوم اقوام مغول به کشور چین بود که حالا دیگر چین در تصرف مغول‌ها بود و دیگر چیزی برای محافظت وجود نداشت! البته چندین تعمیر در این دوره روی دیوار بزرگ چین انجام شد.

نابودی مغول‌ها و شروع دوباره ساخت دیوار

با ظهور سلسله مینگ ساخت قسمت‌های جدید و تقویت استحکام دیوار چین دوباره شروع شد تا از حمله دوباره مغول‌ها پیشگیری شود. در واقع دیوار چینی که امروز می‌بینیم در دوره سلسله مینگ و امپراتوری هونگ ژی در اواخر قرن پانزدهم میلادی در دست ساخت قرار گرفت.

پس از اینکه سلسله مینگ موفق به براندازی یوآن (سلسله چنگیزخان) شد، مغول‌ها را به سرزمین‌های شمالی برگرداند. از این رو مغول‌ها دوباره تبدیل به تهدیدی برای سلسله مینگ شدند.

سلسله‌های بعدی چین روال صلح با مغول‌ها را پیش رو گرفتند. بنابراین دیوار چین کمتر مورد آسیب قرار گرفت و دیگر نیازی به تعمیر آن نبود.

تاریخچه دیوار بزرگ چین نشان می‌دهد که شروع ساخت آن از قرن ۷ پیش از میلاد تا سال ۱۸۷۸ میلادی بوده است. این یعنی دیوار بزرگ چین قدمتی بیش از ۲۵۰۰ سال دارد. بقایای دیواری که امروزه می‌بینیم به زمان سلسله مینگ برمی‌گردند و حدود ۶۰۰ سال قدمت دارند.

ابعاد عظیم دیوار چین

ارتفاع دیوار چین به صورت میانگین ۶ الی ۷ متر است. در بلندترین قسمت شاهد ۱۴ متر ارتفاع هستیم.

میانگین پهنای دیوار چین حدود ۴۵ متر است. طول همه قسمت‌های دیوار چین که تابه‌حال ساخته شده، حدود ۲۱۱۹۶ کیلومتر است. دیوار ساخته شده در دوران سلسله مینگ که هم اکنون پابرجاست حدود ۸۸۵۰ کیلومتر است.

بهترین زمان بازدید از دیوار چین

حقایق جالب درباره دیوار چین که تا به الان نمی دانستید3

مهر و آبان بهترین زمان بازدید از دیوار چین است. بدترین زمان برای بازدید از دیوار چین فصل زمستان و تعطیلات رسمی کشور چین است.

برخی از حقایق جالب درباره دیوار چین

در ساخت دیوار بزرگ از سم آرسنیک استفاده شده تا حشرات نتوانند باعث تخریب سازه شوند.

در ملاتی که آجرهای دیوار بزرگ را به هم متصل می‌کرد، از آرد برنج گلوتینوس استفاده می‌شده است. گفته می‌شود استحکام این ملات از ملات آهکی عادی بیشتر بوده است.

گفته می‌شود بیش از ۴۰۰ هزار نفر از کارگران دیوار چین مرده‌اند و در میان دیوار مدفون شده‌اند.

دیوار بزرگ چین هر ساله بیش از ۵۰ میلیون بازدیدکننده دارد.

دیوار بزرگ چین چیزی بیشتر از یک سازه دفاعی است. این دیوار نمادی از فرهنگ و تاریخ یک کشور باستانی است. دیوار بزرگ چین در دوره‌ای پر از جنگ و جدال ساخته شد، اما هم اکنون به‌عنوان نمادی از یکپارچگی و امید پابرجاست.

عضویت در تلگرام عصر ترکیه عضویت در اینستاگرام عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا